Subota, 30 svibnja, 2020

Bujanec napao Grabar-Kitarović: Objavio status s naslovom ‘Prvo veliko poniženje nove Kolinde…’

Bujanec se na Grabar-Kitarović obrušio zbog njezina davanja vjerodajnica Jošku Pari, bivšem hrvatskom veleposlaniku u SAD-u, na čiji je račun predsjednica kao sukreatorica vanjske politike imala niz kritika, a sada je pristala da bude imenovan za hrvatskog ambasadora u Belgiji.

Vjerodajnice su predane istoga dana kada je smijenjen njezin savjetnik za unutarnju politiku Mate Radeljić.

U statusu pod naslovom ‘Prvo veliko poniženje nove Kolinde: Uručila vjerodajnice Jošku Pari, kojeg je osobno sumnjičila za korupciju!’, Bujanec tvrdi da je s predsjednicom krajem svibnja prošle godine bio na večeri tijekom koje mu je ona izrazila sumnju u Parinu korumpiranost, prenosi Jutarnji list.

“PRVO VELIKO PONIŽENJE NOVE KOLINDE: Uručila vjerodajnice Jošku Pari, kojeg je osobno sumnjičila za korupciju!

‘Gdje god je Joško Paro bio veleposlanik, Hrvatska je ostala bez vrijedne nekretnine’, rekla mi je krajem svibnja prošle godine predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović na večeri u zagrebačkom restoranu Bota-Šare. Tada je iskazivala otvorenu sumnju u njegovu korumpiranost i tvrdila da je uzimao provizije kod prodaje zgrada naših veleposlanstava, a sada – nova Kolinda, uručuje Pari na Pantovčaku vjerodajnice i šalje ga za nagradu u Bruxelles!

Na prestižno veleposlaničko mjesto Joško Paro odlazi ponajprije zahvaljujući prijateljstvu s Andrejom Plenkovićem, no da predsjednica u međuvremenu nije politički poklekla, možda bi kontroverzni diplomat danas bio na nekom drugom mjestu…”, napisao je Bujanec na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PROCURILA INTEROVA PONUDA MODRIĆU: Svota ja astronomska, može li se ovo uopće odbiti!?

>>> DA SE NE ZABORAVI 31. prosinca 1991. godine na Hrvatskom radiju Split prvi put izvedena „Bojna Čavoglave“

>>> MOSKVA POKAZALA MERKEL I MACRONU GDJE IM JE MJESTO: ‘Sve vam je Putin rekao na telefon’

>>> CNN OBJAVIO VELIKU ANALIZU, NE ZVUČI DOBRO: ‘Ovaj stari, udobni poredak će se duboko promijeniti – i to neće biti lako podnijeti’

Komentari

Komentari