Oku??ani, 01.05.2020. - U Oku??anima se obilježava 25. obljetnica Vojno-redarstvene operacije "Bljesak". Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovi?? napustio ceremoniju radi jednog sudionika s majicom HOS-a. foto HINA/ Admir BULJUBAŠI??/ ml

BUJANEC: ‘MILANOVIĆ HOS-ovcu REKAO MRŠ DOK JE BJEŽAO KAO I PRIJE 25 GODINA’

Podijeli

”Milanović pobjegao kao i prije 25 godina! HOS-ovcu Markušu tekao je “Mrš!”, javlja na društvenim mrežama poznati voditelj Velimir Bujanec.

”SDP-ov predsjednik republike Zoran Milanović pobjegao je s obilježavanja 25. obljetnice pobjedničke akcije ‘Bljesak’, slično kao što je ratnih godina, u vrijeme ponosa i slave, pobjegao iz Hrvatske”, poručuje Bujanec.

”U Okučanima mu je zasmetala oznaka HOS-a na jednom ratnom veteranu, što i ne čudi jer su iste oznake smetale i poraženim četnicima, koji su nakon briljantne pobjede naših oružanih snaga, također bježali – samo u drugom pravcu.

Milanović je iz Okučana zbrisao s prvim taktovima Hrvatske himne, a kada ga je vukovarski dragovoljac i HOS-ovac Damir Markuš upitao “Jel’ te sram?” Milanović mu je u svom starom, uličarskom stilu odgovorio: “Mrš!””, tvrdi Bujanec.

BLJESAK: Milanović pobjegao kao i prije 25 godina! HOS-ovcu Markušu rekao je “Mrš!”

SDP-ov predsjednik republike Zoran…

Objavljuje Velimir BujanecPetak, 1. svibnja 2020.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Ruža Tomašić: “Milanović? Razmaženo derište, mogao je 91. doći sa svojima i reći HOS-ovcima, idite kući s tim obilježjima, mi ćemo ratovati”
>>> BUJANEC: ‘MILANOVIĆ HOS-ovcu REKAO MRŠ DOK JE BJEŽAO KAO I PRIJE 25 GODINA’
>>> ČAK I HDZ PRIZNAO: Incident u Okučanima nije slučajan, to je predizborna kampanja
>>> Zoran Maras nakon incidenta u Okučanima: Ovo nije majica HOS-a, Milanović je očito dugo u karanteni
>>> NEVJEROJATNA ODLUKA: Znate li što je Stožer odlučio zatvoriti od ove nedjelje?

 

Komentari

Najnovije