Utorak, 25 veljače, 2020

BRKIĆ I SDP-OVAC SE ZAKLJUČALI U SOBU: Brkića pitali tko je Plenkovićeva Jovanka o kojoj je govorio, on novinarima dao zadatak

Afera SMS je u punom jeku, a Milijan Brkić daje znakovite izjave

Nakon sjednice saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost na kojoj nije bilo razgovora o aferi SMS, Milijan Brkić je komentirao tu aferu i optužbe koje idu protiv njega.

Kako javlja N1, nakon sjednice većina članova je napustila prostoriju, a unutra su ostali HDZ-ov Milijan Brkić i SDP-ov Franko Vidović koji je zaključao vrata.

Tko je Jovanka?

Zamjenik predsjednika HDZ-a jučer je kazao kako mu smješta “stara struktura Udbe”. “Što se tiče posljednjih napisa, zanimljivo je da sam prošloga vikenda proglašen malimRankovićem. Koliko znam, on je bio suradnik onog zločinca Tita i pao je jer je prisluškivao Tita i Jovanku. Sad se mene stavlja u kontekst da sam prisluškivao ministra MUP-a, predsjednika Vlade, ne znamo samo tko je Jovanka u toj priči”, kazao je jučer Brkić.

Novinari su ga sada upitali tko je Jovanka koju je jučer spominjao, a on je kratko odgovorio: “Nemam pojma, to vi nađite.” Što se tiče zahtjeva predsjednice od SOA-e, kazao je kako predsjednica radi svoj posao “u okviru svog djelokruga.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZA POTREBE JEDNOG ISTRAŽIVANJA, SRBE SU PITALI TKO SU IM NAJVEĆI NEPRIJATELJI U UNIJI: Njihov odgovor neće vas iznenaditi
>>> POLICIJA PRED ŠOKIRANIM PUTNICIMA RAZORUŽALA MUŠKARCA U ZET-ovu AUTOBUSU: I policajac ostao iznenađen
>>> Lučić Matuli: ‘Vaša interpretacija povijesti posljedica je 30 godina gledanja partizanskih filmova’
>>> MUP ‘oprao’ lokalnu vlast zbog azilantskog prihvatilišta: Humanost se ne može nametnuti
>>> Davor Ivo Stier: U Hrvatskoj još uvijek ima onih koji ne vole što Hrvatska postoji
Komentari

Komentari