Utorak, 31 ožujka, 2020

Britanka intervjuirala Dalića, evo zašto ga nakon intervjua još više poštuje

Samantha Johnson, voditeljica  televizije TRT World prošli tjedan gostovala je u Zagrebu, gdje je snimila intervju s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem.

“Vrlo je opušten, vrlo smiren i džentlmen, ali također i vrlo izravan. Kaže ono što misli i u tome je vrlo uvjerljiv, što volim u intervjuu. Znala sam da je jako zauzet (intervju je rađen neposredno nakon Dalićeve objave popisa reprezentativaca, nap. a.), tako da mu nisam željela oduzeti puno vremena. No, kad se zagrijao, intervju je imao briljantan tijek. Pokazao je koliko je strastven prema svojoj zemlji, reprezentaciji, koju je opisao kao obitelj, i hrvatskom nogometu. Zapravo sam se osjećala jako emotivno kad mi je ispričao kako se osjećao i što je mislio kad je reprezentacija došla do finala SP-a, jer se to moglo čuti u njegovu glasu. Iz odgovora koje mi je dao počela sam ga još više poštovati. Ne samo kao čovjeka koji je uveo Hrvatsku u finale SP-a, već i kao čovjeka s vizijom hrvatskog nogometa”, rekla je zgodna voditeljica za Večernji list, koja se na Instagramu pohvalila fotografijom s izbornikom Vatrenih.

Samantha Johnson je Britanka iz Birminghama podrijetlom s Jamajke, a prije angažmana na TRT World radila je na Sky Sportsu, Chelsea TV-u i BeIn Sportsu (nekada pod nazivom Al Jazeera Sports). Posljednje tri godine radi za TRT World, uglednu svjetsku TV kuću koja je prodrla u 180 milijuna kućanstava ili do više od milijardu gledatelja širom svijeta. Sjedišta su joj u Istanbulu, Londonu i Washingtonu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (FOTO) KAOS U NJEMAČKOJ: Zatvorene ceste, otežan putnički promet, ima poginulih, u Frankfurtu vatrogasci intervenirali više od 130 puta…
>>> ‘Štreberica’ se provukla: Tko je zapravo Gabrijela Žalac i kako je došla do fotelje?
>>> ISILOVA DŽIHADISTICA: Osvetit ćemo se, bit će krvi do koljena
>>> Ivaniševićeva bivša Tatjana Dragović jedva se nosi s velikom tragedijom koja ju je zadesila
Komentari

Komentari