Utorak, 2 lipnja, 2020

BRAT UBIO SESTRU: Motiv nepoznat!

Čitavu noć na petak trajao je očevid u mjestu Smoljanac u Općini Plitvička Jezera u kojem su djelatnici PU Ličko-senjske, u suradnji sa karlovačkim Županijskim državnim odvjetništvom, izuzimali dokaze i tragove na mjestu ubojstva.

Policija je dobila dojavu iz Centra 112 da se oko 20 sati u četvrtak navečer u Smoljancu najvjerojatnije dogodilo ubojstvo; muškarac koji je, kao svjedok tražio pomoć policije i Hitne pomoći, jer se uplašen bojao da je dogodilo ubojstvo, nažalost, bio je u pravu. Iako su djelatnici Hitne pomoći i policije ubrzo došli na mjesto događaja, mogli su samo utvrditi da je ubijena ženska osoba.

Iz PU Ličko-senjske kažu da istraga još uvijek traje, stoga ne mogu iznositi detalje, no potvrduju da je još sinoć uhićena osoba za koju se sumnja da je počinila ubojstvo, te da je riječ o osobi od 70 godina.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o obiteljskoj tragediji, da je brat, nakon svađe, ubio vlastitu sestru koja je bila godinu dana starija od njega.  Motive još uvijek istražuje policija.

Komentari

Komentari