nova tv slika zaslona

Satima već traje policijska potraga za ubojicom koji je ranije danas u đakovačkom Centru za socijalnu skrb ubio jednu djelatnicu, a pravnika teško ranio. Andrija Drežnjak (60) je nakon svog krvavog pohoda na biciklu pobjegao s mjesta zločina i za njim se intenzivno traga.

Češlja se obližnje polje kukuruza, ali policija je krenula i prema šumi sa psima tragačima. Policija provjerava sve informacije koje su dobili od građana, a objavljena je i fotografija ubojice.

Apel da se preda poslao je i Drežnjakov brat.

– Naravno da sam u šoku. I otac nam je u šoku. Ima 96 godina. Napravio je sramotu, žalosno je to i od Boga i od naroda. Poslao bih mu poruku da se preda. Da odbaci što ima uz sebe, da se preda, da izađe na cestu, bilo gdje. Otiđi na policiju, bilo gdje. Reci: Ja sam to napravio, rekao je ubojičin brat za Dnevnik.hr.

Kako smo doznali, Drežnjak je godinama bio korisnik pomoći Grada Đakova, a sugrađani za njega kažu da je iznimno problematična, nasilna i nestabilna osoba.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> [VIDEO] TOTALNI KAOS U MEĐIMURJU: Pred Pupovcem i Kajtazijem potukli se zamjenik načelnice i predsjednik Vijeća romske manjine!
>>> Pucao je na socijalne radnike: Žena ubijena, muškarac ranjen
>>> Umrla curica koju je otac ostavio u kipućem automobilu u Istri
>>> (VIDEO) ZAŠTITARI PRETUKLI BRITANCE NA ZRĆU! Englezi pišu: ‘Ovo je 3. svjetski rat!’
KOmentari

Prati nas i ne propusti ekskluzive!