Četvrtak, 23 siječnja, 2020

Branitelji bijesni na Đakića: “Srebroljubac i ulizica, sjeti se Gotovine i Istanbulske”

Potpuno razočarenje hrvatskih branitelja spram aktualne Vlade koja na sve načine želi spriječiti prosvjed u Vukovaru, eskaliralo je izbacivanjem bijesa na predstavnike hrvatskih branitelja koji premijeru Andreju Plenkoviću u namjeri da se održi na vlasti, vojnički drže ljestve.

Prvi je ljutnju na svojoj koži osjetio predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić koji je pokazao nezadovoljstvo jer su mu “prosvjed uvalili taman u vrijeme igara članova hvidre” koje su se trebale održati u Vukovaru a koje je Đakić po naputku Plenkovića premjestio u Makarsku.

Na njega se najprije obrušio Mario Maks Slaviček koji u svom obraćanju za Đakića nije imao niti jednu lijepu riječ, a dan poslije ogorčenost je izbacio i Željko Sačić:

“Srami se, Josipe. U ratu hrabar, u miru stranačka ulizica, srebroljubac, uzurpator na mjestu predsjednika Hvidre, (koju si, protuzakonito i protustatutarno, nemoralno pretvorio u ogranak hdza) manipulator…

Uvijek si bio uz vodstvo (Sanader, Kosorova, Karamarko, Plenkovic), a protiv običnih, normalnih, pravdoljubivih, istinoljubivih ljudi, protiv zdravog razuma…

Sjeti se Gotovine, Istanbulske, korupcije i svih propuštenih šansi da učiniš nešto dobro i korisno za hrvatski narod!”, napisao je Sačić. čija je objava jučer bila najkomentiranija a koja je dobila podršku gotovo svih branitelja koji su je masovno dijelili.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> BORBE UNUTAR HDZ-a: Brkić jednom rečenicom raskrinkao veliku HDZ-ovu tajnu

>>> OVAKO SU GLASALI SUSJEDI: Samo jedan susjed nije većinski glasao za Modrića

>>> HVIDRA OKRENULA PENAVI LEĐA: Odgađaju se igre u Vukovaru

Komentari

Komentari