Srijeda, 15 srpnja, 2020

BORBA ZA ŽIVOT/ MIHAJLOVIĆ: U Međugorju sam plakao kao dijete

Trener Bologne Siniša Mihajlović jučer je počeo tretman liječenja leukemije, priopćio je talijanski klub.

– Naš trener je u subotu rekao kako jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju riječ. U dogovoru s našim medicinskim timom i odjeljenjem hematologije Instituta “Seràgnoli”, on je u ponedjeljak uvečer otišao u bolnicu, iako se to trebalo dogoditi u utorak – navedeno je u priopćenju Bologne.

S druge strane, Mihajlović je u razgovoru za “Gazettu dello Sport” otkrio niz detalja iz privatnog života.

– Kad sam prvi put otišao u Međugorje, počeo sam plakati kao dijete, nisam mogao zaustaviti suze. Osjetio sam se jačim i više čovjekom nego ikad u životu – rekao je trener Bologne.

Također, istaknuo je i ovo:

– Ja sam sretan čovjek, otac šestero djece. Najstarijeg sina Marka dobio sam kad sam došao igrati u Rim, a onda mi je supruga Arijana podarila pet dragulja. Oni su moja snaga i zaslužni su za sve lijepo što mi se dogodilo u životu – konstatira Mihajlović.

Najviše vremena je proveo s najmlađim Nikolasom.

– Tada sam već završio igračku karijeru i mogao sam se posvetiti roditeljskim dužnostima. Međutim, vrijeme leti. Sada mi ni on ne želi potrčati u zagrljaj kad ga čekam ispred škole, kaže da mu je neugodno – otkriva srbijanski trener koji je rođen u Vukovaru.

Šesto dijete

Prije više od godinu čekao je rođenje još jednog djeteta, ali je trudnoća prekinuta.

– Imati dijete s 50 godina je kao da ponovno počinjete život. Moja žena pati zbog toga, znam to, vidim… Vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dijete bio izazov vremena. Ali prije nego što zaspiš, misli o tome da su uvijek tu – za kraj je rekao Mihajlović./HMS/

Komentari

Komentari