ilustracija/twitter

BOMBU NA HEP-ovce bacio bivši pripadnik vojske RSK?

Podijeli
Velimir Bujanec je objavio status na facebooku u kom tvrdi da je “Bujica” doznala tko je bacio bombu na HEP-ovce koji su mu došli isključiti struju. Prema njihovim saznanjima, radi se o Miloradu Arseniću, bivšem pripadniku srpskih postrojbi u Hrvatskoj. Status prenosimo u cijelosti:
“Na radnike HEP-a bombu je bacio Milorad Arsenić, bivši pripadnik srpske paravojske iz Pakraca!
I dok tzv. mainstream mediji izvještavaju o “71-godišnjem muškarcu” koji je jutros u Pakracu, u Ulici Jana Žiške, na trojicu djelatnika HEP-a bacio bombu, Bujica doznaje detalje; riječ je o Miloradu Arseniću, bivšem pripadniku paravojnih velikosrpskih postrojbi, koji je sudjelovao u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske. Informaciju je redakciji potvrdilo nekoliko međusobno neovisnih izvora iz policije i braniteljskih redova. Dvojica djelatnika HEP-a teže su ozlijeđena i u bolnici, a jedan je u kritičnom stanju. Milorad Arsenić je uhićen.
Je li i u ovom slučaju riječ o “radikalizaciji” i što će na sve reći predstavnici vladajuće hrvatsko-srpske trgovačke koalicije – vidjet ćemo uskoro…”, napisao je Bujanec.

BUJICA DOZNAJE: Na radnike HEP-a bombu je bacio Milorad Arsenić, bivši pripadnik srpske paravojske iz Pakraca!

I dok…

Posted by Velimir Bujanec on Wednesday, January 27, 2021

Komentari

Najnovije