Bomba među Kaubojima: Horvat nije izdržao, vraća se legendarni Balić!

Podijeli

Rukometni Mozart Ivano Balić (41) vraća se u hrvatsku reprezentaciju, doznajemo neslužbeno iz krugova bliskih HRS-u. Ovoga puta trebao bi biti pomoćni trener izborniku Hrvoju Horvatu.

Prisjetimo se, Lino Červar po svome odstupanju s pozicije izbornika predložio je tri kandidata za svoga nasljednika: bivšeg izbornika Slavka Golužu, potom nekadašnjeg playmakera reprezentacije Ivana Balića i aktualnog izbornika Hrvoja Horvata.

Nakon što je ”Mali Cveba” preuzeo kauboje, napravio je neke izmjene u stručnom stožeru kauboja, ali propuštena je prilika za kvalificiranje na Olimpijske igre i, moramo biti iskreni, loša predstava naših najboljih rukometaša ipak nije zadovoljila apetite navijača, a vjerujemo ni ambicije HRS-a i vodstva Kauboja. Čini se kako ni Horvat nije izdržao, već je odlučio pozvati u pomoć slavnog srednjeg vanjskog, prenosi večernji list

Balić bi se već na idućem okupljanju trebao priključiti Domagoju Duvnjaku i ostatku rukometne klape. Igor Vori, koji je do sada obavljao ulogu pomoćnog trenera i sportskog direktora, trebao bi ubuduće ostati samo sportski direktor reprezentacije.

Formalnost imenovanja i službene objave Balićeva povratka bit će na sjednici Upravnog odbora HRS-a, a onda i na Skupštini, u drugom tjednu travnja. Do tada je Ivano još uvijek izbornik juniora koji još uvijek nemaju nikakve nastupe.

Podsjetimo, Balić je ostao upamćen po majstorijama na parketu, ali i po britkom jeziku kojim je uvijek realno govorio o stanju u hrvatskoj reprezentaciji. Ostat će zauvijek upamćeno kako je na jednom time-outu objasnio ”kako igraju prvo on pa svi ostali” ili koliko mu se u nekim trenucima rukomet znao gaditi. Zbog svega toga Ivano je mnogima ostao omiljeni rukometaš, a reprezentacija za koju je on igrao mnogima će zauvijek ostati najdraža.

Ovaj bi potez HRS-u mogao donijeti goleme simpatije nakon mnogih prstiju uperenih u njegove čelnike poslije loših izdanja hrvatske reprezentacije koji su kulminirali u Egiptu i na kvalifikacijama za OI. Nade još ima, a ako je netko može probuditi, onda je to – Ivano Balić.

>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> OPA, STRUKA U NEVJERICI: Evo koliko Hrvata se želi cijepiti, a koliko ih se ne boji korone
>>> SVE JE BILA LAŽ? U skladištima u Hrvatskoj velika je količina neiskorištenog cjepiva
>>> Popularna glumica javila se dva dana nakon cijepljenja: ‘Moram vam reći istinu’
>>> BELGIJSKO ISTRAŽIVANJE Hrvatska je najneuspješnije društvo u EU!
>>> Bivši obavještajac nađen mrtav, u petak je bio u Uskoku. Ostavio pismo o aferi Rimac?
Komentari

Najnovije