Bivša voditeljica Nove TV objavila zadatak koji je dobio njezin sin (8). Biste li ga vi znali riješiti?

Podijeli

Bivša voditeljica i novinarka na Novoj TV Ivana Tomić na svom je Twitter profilu objavila zadatak koji je u školi dobio njezin sin te tako pokrenula raspravu na društvenim mrežama.

“Pitanje u udžbeniku za drugi razred: Navedite plavo i ljubičasto povrće. E sad, ako je, što i jest, patlidžan ljubičaste boje, što je plavo?” upitala je i priložila fotografiju zadatka u kojem se od školarca traži da nacrta voće i povrće u zadanim bojama. Mnogi su ostali zbunjeni, a bilo je i onih koji su pokušali dati svoj prijedlog odgovora, prenosi večernji list

“Imaš neke plave vrste krumpira, krastavca. Naravno da dijete iz drugog osnovne to neće i ne mora znati”, napisao je jedan Ivanin pratitelj s kojim se i ona složila.

“Plavi kupus, plavi batat, plavi kukuruz…”, nadovezali su se drugi. “GMO. Udžbenici budućnosti” – našalio se jedan pratitelj, a Ivana je naposljetku otkrila da je njezin sin na mjesto gdje je trebao ucrtati plavo povrće stavio veliki plavi X.

Inače, Tomić je početkom 2017. godine napustila Novu TV nakon 9 godina provedenih na televiziji i svoju karijeru nastavila u službi za odnose s medijima političke stranke HSS.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> JEDAN JE TRENUTAK BIO PRELOMAN! Krstičević šokirao sve oko sebe: Plenković ga je iste sekunde nazvao
>>> Kako je ovo moguće?! Hladan tuš pred 11. svibnja: ‘Sad su svi zbunjeni…’
>>> Ministarstvo: Matica srpska opet pokušava prisvojiti hrvatsku književnu baštinu
>>> Škoro je upravo na sastanku s Penavom: Vukovarski gradonačelnik napušta HDZ?
Komentari

Najnovije