Subota, 8 kolovoza, 2020

BIO JE PONOSNI HRVATSKI BRANITELJ: Otkriveni detalji šokantne jutrošnje prometne nesreće

Zbog nepoštivanja prometnog znaka ‘obavezno zaustavljanje’

U teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu danas je oko 6 sati izgubio život 56-godišnji noćni čuvar Dražen P. koji je automobilom Kia Pride oduzeo prednost tramvaju, prekršivši prometni znak “obavezno zaustavljanje”. Naime, Dražen se na križanju Maksimirske ceste sa Svetošimunskom nije zaustavio, već je ušao u raskrižje skećući desno. Tada je na prednji dio njegovih vrata naletio tramvaj linije 1, budući da 54-godišnji vozač tramvaja nije mogao na vrijeme zakočiti.

Stara Kija mu se stalno kvarila

Draženova susjeda je za Jutarnji list rekla da je Dražen bio draga i divna osoba te da je živio sam nakon raspada braka sa suprugom. Sa starom Kijom navodno je imao problema otkada ju je kupio.

“Bio je divan čovjek. Vrlo drag i simpatičan, a u isto vrijeme povučen. U našu zgradu se doselio sa suprugom prije nekih 16-17 godina, baš kad i mi. Njegova žena je bila otvorila salon za uljepšavanje, a on ju je reklamirao, bio joj je najbolji promotor. Unazad nekoliko godina brak mu se raspao, supruga se odselila, a njihov sin ga je dolazio posjećivati.

Dražen se privikavao na samački život, radio je negdje kao noćni čuvar, unazad dvije godine otprilike kad je kupio tu staru Kiju, s tim autom samo muku muči. Svako malo je nije uspijevao upaliti, pa mu je dolazio mehaničar. Bio je ojađen da je kupio bofl stari lim, ali auto mu je neophodan s obzirom na njegove noćne smjene” – ispričala je za Jutarnji jedna njegova susjeda.

Ponosan hrvatski branitelj

Jedan drugi susjed tvrdi da je Dražen bio “ponosan hrvatski branitelj” koji je “nesebično proveo vrijeme u Domovinskom ratu boreći se za slobodu”. “Osuđivao je lažne branitelje i one koji su na uštrb svih građana, krali. Sjećam se da mu nepravda kad je bio uhićen Veljko Marić nije sjela, a nakon što je svojedobno u medijima isplivao popis s hrpom hrvatskih branitelja koje je Srbija sumnjičila da su počinili zločine nad Srbima u Vukovaru 1991. godine rekao mi je: ‘Susjed, jeste vidjeli popis branitelja? Na njemu je i osoba s mojim imenom. Pa nije valjda da su i na mene mislili?’”, ispričao je susjed.

Komentari

Komentari