Petak, 21 veljače, 2020

BIJESNI HDZOVCI DIGLI POBUNU: Evo što su pisali na stranici HDZa

Lavina negativnih komentara na račun Andreja Plenkovića od svojih stranačkih kolega i onih koji su vijest o prihvaćanju Istanbulske konvencije komentirali na Facebook profilu vladajuće stranke. Ako je suditi po mišljenjima koja se ondje mogu pronaći, HDZ bi mogao ostati bez dijela članstva, ili barem njihove podrške na izborima.

Nakon što je u Saboru danas sa 110 glasova prihvaćena Istanbulska konvencija, HDZ je vijest o tome objavio na svojoj Facebook stranici. Uz vijest su izdvojili izjavu šefa stranke u kojoj Plenković navodi kako se “ništa neće dogoditi od onog čime pokušavaju zastrašiti naše ljude. To su obmane i neistine! HDZ i Vlada nastavit će raditi sve ono za što smo uvjereni da je dobro za Hrvatsku! Stojim iza svakoga svog poteza! Vrijeme će pokazati da smo bili u pravu!”.

Predsjednik Plenković zahvalio je svim saborskim zastupnicima na podršci dr. sc. Martini Dalić. Komentirajući…

Objavljuje HDZ – Hrvatska demokratska zajednica13. travnja 2018

No, Plenkovićeve umirujuće riječi očito ni malo nisu umirile stranačko članstvo koje se u komentarima ispod objave žestoko okomilo na njega. Prvog čovjeka HDZ-a tako su nazvali “anemičnim birsleskim slugom bez mozga”, a zastupnike koji su glasovali za Istanbulsku demonima i foteljašima.

Kako premijer nerijetko kaže da on stoji iza svojih riječi, jedna od komentatorica na Facebooku poručila mu je da i ona drži do svojih čime mu se baš ne piše dobro na idućim izborima. Inače, brojni su komentari u kojima se navodi kako HDZ gubi podršku.

Dogodile su se i pohvale, no na Plenkovićevu stranačku muku doista su bile rijetke.

Komentar možete ostaviti OVDJE i pridružiti se raspravi 

Autor: Danas.hr

>>> DOBRO IH ZAPAMTITE: Ovo su zastupnici koji su glasovali protiv Istanbulske konvencije

>>> ŠTO TO MEDIJI PREŠUĆUJU? Amerika očekuje nuklearni udar? Digli ‘Predsjednički Zrakoplov Sudnjeg Dana’

>>> (VIDEO) AKO STE BILI ZA KONVENCIJU VIŠE NEĆETE: Hasanbegovići očitao nikad jasniju lekciju svima koji podržavaju i promiču Istanbulsku

>>> IZRAELSKI ŠPIJUNI: Ruski ratni brodovi napuštaju bazu Tartus i zauzimaju borbene položaje

 

Komentari

Komentari