Četvrtak, 28 svibnja, 2020

BiH novinar šokirao Mamića, pogledajte što mu je odgovorio nakon što ga je počeo vrijeđati

Zdravko Mamić je danas u Međugorju održao tiskovnu konferenciju na kojoj je došlo do međusobnih uvreda između Mamića i novinara portala Dnevnik.ba.

Novinar portala Dnevnik.ba je Mamića pitao zašto je dijelio novac jednoj osobi iz Vile Regina u trenutku kada je uplakan kretao prema aerodromu u Mostaru u cilju bijega i zašto se predomislio.

“Isto tako postoje navodi i ja sam čuo da ti pušiš drugim muškarcima. Pa bih molio da mi prokomentiraš taj navod”, rekao je Mamić novinaru i tražio od njega da to prokomentira. “Aj’ vi meni popušite, pa ću vam prokomentirat’”, rekao je novinar Mamiću. Nakon tog prostačkog odgovora, Mamić se naglo primirio…

Mamić je navikao da u Hrvatskoj može vrijeđati novinare i to je prolazilo i bez odgovora samih novinara ali i bez bilo kakvih pravosudnih posljedica.

-Redakcija portala Dnevnik.ba zalaže se za civiliziranu raspravu bez vulgarnih riječi, te stoga žalimo što je do iste danas došlo. No, moramo istaknuti kako je cijelom ovom događaju prethodilo Mamićevo vrijeđanje kolega novinara iz Hrvatske kojima je i danas uputio čitav niz groznih uvreda, naveli su iz redakcije portala Dnevnik.ba.

Također, poznato je, kažu, da Mamić već godinama koristi ovakvu vrstu komunikacije stoga odgovor njihovog novinara smatraju vraćanjem po zasluzi./HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> VOLONTERKU U SKLONIŠTU UBIO MIGRANT: Njemačka zgrožena ubojstvom tinejdžerke od strane migranta

>>> AMERIČKI ULTIMATUM DODIKU: Vođi Bosanskih srba Amerika nametnula sankcije

>>> Pravomoćna presuda: Pupovčeve Novosti izgubile spor od supruge Siniše Kovačića

 

Komentari

Komentari