Subota, 5 prosinca, 2020

Bernardić si osigurao uhljebničku fotelju – najbliži suradnik ga razočarao

”A što bi drugo trebao”, pita se naš sugovornik iz SDP-a blizak Davoru Bernardiću progovarajući o njegovom ostanku u politici.

Naime, donedavni predsjednik najveće oporbene stranke nakon izbornog debakla odlučio je podnijeti ostavku na poziciju lidera SDP-a, ali je unatoč tome odlučio ostati saborski zastupnik, piše Dnevno.hr.

”On namjerava iskoristiti do kraja svoj mandat, kritičari mu to zamjeraju, ali Bernardić nije odustao od politike time što je odustao od vođenja stranke, i on to ne krije. Nije u redu da ga se radi toga proziva, ali Bernardić je ionako odavno navikao na kritike, na te je prozivke oguglao, on ima pravo imati planove”, komentira naš sugovornik dodajući da se Bernardić nije htio gurati u saborske odbore, ali se zato nada da će u izaslanstvu Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini Organizacije za europsku sigurnost i suradnju biti voditelj izaslanstva.

”Ta je funkcija pripala baš nama, Bernardić se već dogovorio s vodstvom da on tu dužnost preuzme, pa ne treba ga se stranka odreći, on je dobar dečko, fizičar, intelektualac i stranci može doprinijeti čak i ako nije predsjednik. Ovo tijelo bavi se međuparlamentarnim dijalogom svih država sudionica OESS-a, jedna od aktivnosti mu je i promatranje izbora, ne vidim zašto Bernardić to ne bi mogao raditi i u tome sudjelovati”, kaže naš sugovornik te tvrdi da će se Bernardić u politici ozbiljnije angažirati na jesen, do tada će i sam promatrati aktivnosti koje se odvijaju u sklopu kampanje za unutarstranačke izbore.

”On se u to ne misli petljati, udaljio se i od tih svojih takozvanih savjetnika, Davorko Vidović ga je jako razočarao, ali ne misli s nikim ratovati, držati će sre po strani i raditi kao saborski zastupnik”, zaključuje sugovornik za Dnevno.hr.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVA ANKETA: Birači kaznili Domovinski pokret, pogledajte tko raste
>>> U čemu je problem? Uskok ne ispituje svjedoke zbog kojih je Rimac u istražnom zatvoru
>>> (VIDEO) Kako je Boris Milošević bacanje hrane na Pupovca prikazao kao rezultat mržnje prema njemu jer je Srbin
>>> BOMBA IZ VLADE! Pupovac ima nove zahtjeve: Milošević nije dovoljan! Nećete vjerovati što traže
Komentari

Komentari