Utorak, 4 kolovoza, 2020

Beljak: Na vlast su došli štakori. Uništili su Hrvatsku više nego Srbi

ŠEF HSS-a Krešo Beljak u jednom svom govoru objavljenom na Facebooku ljude koji posljednjih četvrt stoljeća vode Hrvatsku nazvao je štakorima.

“[NAJEZDA ŠTAKORA NA ŠMIDHENU…I ŠIRE] Na moje pitanje što je sa Šmidhenom, ministar Marić mi je hladno odgovorio kako će država taj proces izgubiti i tražiti nagodbu s ljudima koje je ‘država zakinula’. Naravno, to podrazumijeva isplatu odštete sredstvima poreznih obveznika. Kako drugačije?

Simbolično, na prostoru nekadašnjeg Šmidhena navodno se pojavila najezda štakora. Vidite, to su ti štakori, to su isti štakori koji su uništili Šmidhen i Hrvatsku. Uvreda je to čak i za životinju štakora, jer su štakori u ljudskim oblicima najgori, oni ne prezaju ni od čega da bi opljačkali ostatke ostataka ove države.

Ti su štakori upropastili Hrvatsku više nego Srbi, Turci, Mađari ili Venecijanci zajedno. Usprkos svemu, Hrvati i Hrvatska su na ovaj ili onaj način uspjeli opstati, naše nacionalno biće uspjelo je opstati više od tisuću godina. A kad smo dočekali toliko željenu samostalnu državu, umjesto političara, na vlast su došli štakori koji su nas u 25 godina uspjeli pozicionirati na posljednje mjesto u Europi”, napisao je Beljak na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BOMBA IZ BAYERNA: Kovač ruši klupski rekord transferom zvijezde iz francuske lige
>>> NEMA GA DANIMA: Otkriveno gdje je nestao Zoran Šprajc
>>> NAKON LAVINA KRITIKA PREDSJEDNICA MIJENJA STAV!? “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto
>>> VUČIĆ NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST RATA: ‘Znam te junake, koji bi danas ratovali…’
Komentari

Komentari