Nedjelja, 12 srpnja, 2020

BAD BLUE BOYSI BRUTALNO ISMIJALI DELIJE! Pred Maksimir uparkirali traktor

Dan nakon što je beogradska Crvena zvezda dopustila da se ispred njihova stadiona parkira tenk uoči playoffa Lige prvaka protiv švicarskog kluba Young Boys, pod zapadnom tribinom Dinamova stadiona Maksimir u Zagrebu netko je utorak poslijepodne parkirao – traktor.

Na Facebook stranici “HNL” piše kako je “Dinamo uzvratio određenom klubu s istoka”.

Kako doznajemo, traktor čije fotografije su počele kružiti po društvenim mrežama u utorak nevečer, više nije parkiran kod stadiona.

Podsjetimo, tenk T-55 koji je osvanuo pred stadionom u Beogradu prema nekim je izvješćima korišten u opsadi Vukovara pa je takav potez beogradskog kluba u našoj zemlji ocijenjen kao teška provokacija.

Srpski mediji pišu kako je nogometni klub Zvezda odobrio prijedlog njihovog najvećeg navijačkog kluba Delija da dovezu tenk ispred stadiona, javlja Hina.

Beogradski Blic je napisao da su iz Crvene zvezde, ali ne navodeći izvor, rekli da je tenk “kulturna baština”.

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da ne vidi problem i istaknuo da u tenku nije bilo oružja ili eksplozivnih naprava.

“Ovo je nešto nalik tenku. Ima gusjenice i kupolu. Tužitelji su rekli da nema razloga za policijskom intervencijom”, rekao je Stefanović.

Komentari

Komentari