fbpx
Subota, listopad 19, 2019

Bačić: Uz sve dužnosti koje obnašam, nema potrebe da budem i politički tajnik HDZ-a

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u srijedu da nema potrebe da uz sve dužnosti koje obnaša, bude i politički tajnik HDZ-a, a poručio je i kako o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje premijera Andreja Plenkovića

Na novinarsko pitanje vidi li se na funkciji političkog tajnika HDZ-a, koju je do sada obnašao bivši ministar uprave Lovro Kuščević, Bačić je kazao da za to nema potrebe.

“HDZ je velika stranka, ima veliki broj kvalitetnih dužnosnika i ne vidim razloga da se u jednoj osobi gomila niz funkcija”, izjavio je Bačić uoči sastanka užeg kabineta Vlade. Dodao je da uz dužnosti predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a, predsjednika Županijske organizacije Dubrovačko-neretvanske županije, nema potrebe da obavlja još jednu.

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora.

Naglasio je i kako se o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića kao i da se na jučerašnjem koalicijskom sastanku razgovaralo o rekonstrukciji Vlade. Hina

Komentari

Komentari