Utorak, 26 svibnja, 2020

Atletico: Antić nije umro od koronavirusa

Glasnogovornik madridskog Atletica izjavio je kako poznati srpski trener Radomir Antić, koji je preminuo u ponedjeljak u Madridu u dobi od 71 godine, nije bolovao od koronavirusa.

Španjolska je s više od 13.000 preminulih osoba od koronavirusa zemlja s najviše žrtava nakon Italije, a prošli mjesec je od koronavirusa u 76-godini preminuo Lorenzo Sanz, bivši predsjednik Real Madrida.

“Ne, Antić nije preminuo zbog koronavirusa. Već je dugo vremena bio loše ali ne znam točno od čega je bio obolio. Nije bio zaposlenik Atlética”, rekao je klupski glasnogovornik u ponedjeljak navečer u telefonskom razgovoru za Hinu.

Atlético Madrid je prethodno izvijestio na svojoj internetskoj stranici o smrti svog bivšeg trenera s kojim je osvojio prvenstvo i Kup 1996. godine.

“Atleticova obitelj je u tuzi zbog smrti jednog od naših legendarnih trenera. Uvijek ćeš biti u našim srcima”, poručio je madridski klub.

Antić je bio trener i Real Madrida te Barcelone. Posljednjih godina je u Madridu za španjolske medije komentirao utakmice i druge događaje. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> To se čekalo: Stigla vijest nade za kojom je Europa žudila tjednima i tjednima…
>>> POČINJE FAZA 2: Borba protiv koronavirus prelazi u novu fazu, što će to značiti ?
>>> Kako će ministar Marić zakrpati proračunsku rupu od 45 milijardi kuna: Tri mjeseca bez većih potresa, a onda…
>>> Tko je Ivana Prgomet, novinarka koja je iznijela laži o Thompsonu?
>>> MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM I ZAPALIO NA BENZINSKOJ U PULI!
Komentari

Komentari