snimla zaslona twitter

Antifašizam na djelu: Deportacije bez suda i granične patrole u “državi” nastaloj na protivljenju deportaciji ilegalnih imigranata i granicama između država

Podijeli

Američki pandan SAO Krajine, autonomna zona od šest uličnih blokova u Seattleu koju su osnovali članovi Antife, koju je Trump nedavno proglasio terorističkom organizacijom, i pokreta BLM, odnosno takozvana Autonomna zona Capitol Hill u Washingtonu (CHAZ) ima neku vrstu naoružane granične patrole koja kontrolira granice i, sudeći po tweetovima protjeranih, provodi deportacije bez propisnog postupka. Dakle – od komunista ništa novog, onog trena kad dođu na vlast rade sve ono protiv čega su se navodno zalagali.

Organizatori pobune su rekli kako naoružani čuvari imaju svoje oružje sakriveno i da su tu radi obrane CHAZ-ovih granica.

MyNorthwest.com javlja: “Međutim, iako su organizatori potvrdili da na ulazima CHAZ-a ima nekoliko naoružanih čuvara, oružje se ne vidi.

“Nije naša namjera pokušati stvoriti bilo kakav paradoks pokušavajući podstaći nasilje ili bi to mogao biti motiv”, rekao je prosjvedniki Maurice Cola. “Ne pokušavamo upotrijebiti svoje oružje da bi ga pokazivali okolo – to je za obranu.”

Cola je rekao da ljudi mogu slobodno dolaziti i odlaziti bez zaustavljanja; oružje je samo za zaštitu od “nasilnih skupina bijelih supremacionista”.

Ne samo da ima svoje granične kontrole, i CHAZ – država nastala na pobuni protiv “zida na granici” je okružen graničnim zidom napravljenim od automobila i improviziranim ogradama. Balvana za sad nema, jer se radi o urbanom području.

No nasuprot američkoj deportacijskoj politici, stanovnike CHAZ-a može, kako se čini, protjerati rulja bez ikakvog postupka. Prošli tjedan, kako javlja Julio Rosas, novinar portala townhall.com, jedan je muškarac rekao da je deportiran iz CHAZ-a zbog pro-life stava. Čovjeka je protjerala iz autonomne zone rulja koja ga je progonila. Priložio je i snimku:

 

“Okupatori su prognali ovog tipa koji je prenosio uživo unutar zone. Mnoštvo ga je nazivalo bijelim supremacionistom, iako čovjek koji je izbačen kaže da je on jednostavno protivnik pobačaja. Mnoštvo je povikalo: „Tko nije važan? Ovaj k***n sin ”

Druga poznata deportacija iz CHAZ-a uključivala je čovjeka za kojeg su rekli da ga je protjerala rulja nakon tučnjave. Treća deportacija je provedena kada je kršćanski ulični propovjednik pretučen i izvučen iz CHAZ-a nakon što je rekao da izražava svoja vjerska uvjerenja.

Videozapisi objavljeni na mreži prikazuju ta dva protjerivanja:

Za razliku od CHAZ-a, strani državljani mogu biti protjerani iz SAD-a samo ako su počinili kaznena djela, ušli na ilegalan način, prijetili javnoj sigurnosti ili ako su povrijedili svoju vizu.

Američka politika deportacije omogućava stranim državljanima propisan postupak prema zakonu, omogućavajući im da ulože žalbu na nalog za uklanjanje ili podnesu žalbu Ministarstvu unutarnje sigurnosti (DHS). U CHAZ-u, kako se čini, vlada zakon rulje, slično kao u Berlinu pred osamdesetak i više godina.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠAMPION PATETIKE: “I ja sam Srbin, ubijte mene!”
>>> Ključni Bernardićev čovjek otkrio jednadžbu Restarta: ‘Ovako ćemo doći do stabilne većine..!‘
>>> EUobserver: “EK šalje nadzor na hrvatsku granicu zbog nasilja nad migrantima”
>>> KRSTIČEVIĆ REZOLUTNO: Odlučio sam da je dosta, priča o Saboru me ne zanima
Komentari

Najnovije