Utorak, 11 kolovoza, 2020

Amerikanka koja je imala 312 kilograma za višak optužila svoje srpsko porijeklo

Maja Radanović, 33-godišnjakinja rođena u Portlandu, čiji su roditelji iz Srbije preselili u Ameriku, ima problema s viškom kilograma, u jednom trenutku života imala ih je čak 312.  U priči koju je objavila televizijska kuća TLC izjavila je da je za njezin problem djelomično krivo srpsko porijeklo, pišu 24sata.

“U toj se naciji sve vrti oko hrane. Krivac je i činjenica da su se moji roditelji rastali dok sam bila mala. Majka je morala puno raditi, a ja sam bila usamljena i utjehu sam našla u hrani. Odlazak oca mi je jako teško pao i od svoje desete godine sam se počela jako debljati. Na početku srednje škole sam imala 136 kilograma, a na kraju 181 kilogram. S 24 godine sam imala 226 kilograma. Kad se ujutro probudim, prvo zahvalim Bogu što sam živa i što nisam umrla po noći. Zdravlje mi je u katastrofalnom stanju. Stanje je iz dana u dan bilo sve gore. Bilo je dana kada se nisam mogla istuširati”, rekla je Maja.

Uz pomoć liječnika uspjela je skinuti 90 kilograma, a svoj napredak dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Maja se drži strogog plana dijete i sada je relativno zadovoljna.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) ISPLIVAO JOŠ JEDAN HUŠKAČKI GOVOR VUČIĆA: “Hoćemo samo ono što je naše, srpsko…
>>> Ponovno o ‘Za dom spremni’ i NDH: Kakvu sliku o Hrvatskoj stvara pučka pravobraniteljica Lora Vidović?
>>> Prof. dr. sc. Mihovil Biočić odgovara Ivi Goldsteinu: Takvi ‘znanstvenici’ sramota su za znanstvenu zajednicu!
>>> POPIS KOJI ĆE ŠOKIRATI HRVATSKU: Bojnik objavio popis tajnih svjedoka Haškog suda
Komentari

Komentari