Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Američki mediji analiziraju: ‘Hrvatska je uvijek imala dobru reprezentaciju od svoje samostalnosti, ali ova je najbolja’

Svjetski mediji ne prestaju hvaliti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a zanimljivo je da se čak i Forbes osvrnuo na jakost reprezentacije.

“Hrvatska je uvijek imala dobru reprezentaciju od svoje samostalnosti, ali ova je najbolja. Imaju nevjerojatnu veznu liniju iz El Clasica – Modrića i Rakitića, a tu su i Mandžukić i Perišić koji svi skupa vjerojatno neće vidjeti sljedeće Svjetsko prvenstvo. Ne moraju se nikoga bojati jer neće imati bolju šansu da nadmaše uspjeh iz 1998. godine”, ističe Forbes, prenosi narod

Na Hrvatsku se osvrće i Washington Post koji donosi naslov “U finalu SP-a igrat će Engleska, Hrvatska, Švedska ili Rusija. Najozbiljnije”.

“Hrvatska je bolja momčad od Rusije, no, ne bi bilo prvi put da domaćin, koji je prije prvenstva bio autsajder, dogura daleko kao, recimo, Južna Koreja. Mala je zemlja, no poznata je zbog 15-ak fantastičnih igrača koji igraju u najjačim svjetskim klubovima”, ističu.

Komentari

Komentari