Nedjelja, 31 svibnja, 2020

AMERIČKI DIPLOMAT UBIO SUPRUGU PA SEBE: Učinio je to kada je saznao da je prihvatila posao u Beogradu

Par je bio pred razvodom, a Reiff je navodno pobijesnio saznavši da je njegova supruga prihvatila mandat u američkom veleposlanstvu u Beogradu te da je odlučila ondje povesti i njihove kćeri

Američki diplomat, 51-godišnji Jason Reiff (51) ubio je svoju suprugu, također diplomatkinju, 45-godišnju Lolu Gulomovu pa potom presudio i sebi pucajući si u glavu. Par je bio pred razvodom, a Reiffov okidač da počini ovaj zločin i potom presudi sebi bila je odluka njegove supruge da prihvati četverogodišnji mandat u veleposlanstvu SAD-a u Beogradu, piše Washington Post.

Prošloga petka sud u Washingtonu trebao je okončati njihovu brakorazvodnu parnicu, a neposrednu pred ročište Reiffov je odvjetnik dobio uznemirujuću poruku svoga klijenta. Istodobno je i policija primila dojavu da se nešto događa u domu ovog diplomatskog para. Kada su došli u njihovu kuću, policajci su zatekli Reiffa u trenutku kada si je ispalio hitac u glavu. U drugoj sobi ležalo je beživotno tijelo njegove supruge.

Njihove dvije kćeri u tim trenucima nisu bile u kući.

Sud joj dodijelo starateljstvo nad djecom

Par se upoznao na Sveučilištu za međunarodne odnose “John Hopkins”, a vjenčali su se 2000. godine. Washington post piše kako su problemi u njihovom braku započeli 2015. godine po povrtaku s jednog zajedničkog posla u inozemstvu kada je Gulomova je podnijela zahtjev za razvod, prenosi danas.hr

Reiff je navodno pobijesnio saznavši da je njegova supruga prihvatila mandat u američkom veleposlanstvu u Srbiji koji joj je trebao početi iduće godine. Čini se da je presudna bila njezina namjera da sa sobom povede i njihove kćeri. Proljetos je, tijekom brakorazvodne parnice, sud njoj povjerio starateljstvo nad djecom. Na ročištu zakazanom u petak Reiffov odvjetnik trebao je iznijeti trebao je iznijeti njegove razloge za osporavanjem te sudske odluke. Gulomova je porijeklom iz Tadžikistanu, a s obitelji je živjela diljem svijeta.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> THOMPSON UZVRATIO PUPOVCU: “Tvoju stranku osnovao je osuđeni ratni zločinac!”
>>> DETALJI NESREĆE KOD SLAVONSKOG BRODA: 44-godišnjak poginuo, tri osobe ozlijeđene
>>> Pauk o zabrani Torcida kupa na Braču: Ovakve zabrane javnog djelovanja se ne bi posramio ni Staljinov SSSR
>>> DRAMATIČNA NAJAVA: Privatna ruska vojska Wagner upada na Kosovo! Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?

 

Komentari

Komentari