Petak, 13 prosinca, 2019

Albanija zabranila Cecine spotove: ‘Supruga je ratnog zločinca…’

AGENCIJA za audiovizualne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitiranja spotova Svetlane Ražnatović Cece, supruge ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Kako piše Koha.net, AMA je taj potez povukla nakon žalbi da je u programu namijenjenom manjinama emitiran Cecin spot, a da je ona nekoliko puta imala antialbanske istupe protiv Kosova te su njene pjesme “inspirirale zločine u Bosni Hercegovini”.

Kako su naglasili, program namijenjen manjinama treba služiti prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama te ne bi trebalo promovirati osobe koje su konkretnim potezima pokazale suprotno.

AMA je u svom dopisu Cecu označila kao “problematičnu pjevačicu” koja je svojim ranijim pjesmama i izjavama “inspirirala zločine u BiH i na Kosovu, podupirala nehumana djela supruga i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio”.

“Pismenim putem skrećemo pažnju da izbjegavate takve slučajeve”, stoji u dopisu.

Izvor: Index.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KAMO PLOVI NAJVEĆI LEDENI BRIJEG NA SVIJETU? Prije dvije godine odvojio se od Antarktike, no jedan detalj iznenađuje
>>> HARADINAJ: Srbija kupuje oružje, bojimo se rata
>>> Evo zašto Dodik ne želi spor s Hrvatskom oko Pelješkog mosta
>>> PADA VLADA? Posavec postavio novi ultimatum
Komentari

Komentari