Ilegalni afganistanski imigrant Ahmad S. proglašen je krivim za ubojstvo od strane okružnog suda u gradu Flensburgu u Njemačkoj

Dobio je doživotnu kaznu zbog ubojstva svoje 17-godišnje njemačke djevojke “jer je odbila prijeći na islam”.

Njegova bivša cura, identificirana samo sa imenom Mireille, izbodena je 14 puta u svom stanu, nakon što je prekinula njihovu vezu.

U Njemačku je afganistanac stigao 2015. godine kao izbjeglica bez pratnje i podnio zahtjev za azilon – nakon čega je odbijen.

Afganistanac je tvrdio da ima 18 godina, ali je sud sumnjao u dob i naredio test za starost.

Forenzički stručnjak Sabine Gumpert na početku suđenja svjedočio je da ubojica ima najmanje 21 godinu i da je forenzički pregled snažno ukazivao da bi mogao imati čak 29 godina.

Trend laganja o svjim godinama je općeniti trend među imigrantima koji dolaze u Europu.

Zbog toga je sud osudio Ahmada S. u skladu sa zakonom za odrasle osobe, umjesto prema maloljetničkom zakonu, što je u Njemačkoj uobičajeno za osobe mlađe od 21 godine.

Mireille i Ahmad S. bili su par dvije godine. Ali on je stalno pokušavao kontrolirati djevojku i zabranio joj da se sastaje s drugim muškarcima.

Mireille ga je ostavila u veljači prošle godine, nakon što je odbila prijeći na islam i nositi maramu (hidžab), rekla je tužiteljica.

Sud je utvrdio da se on naljutio zbog prekida – opisujući njegovo ponašanje kao “narcistička osobnost”.

Sam je nazvao hitnu pomoć nakon što je 12. ožujka 2018. godine 14 puta izbo nožem svoju bivšu curu Mireille.

Prvotno je poricao ubojstvo djevojke, rekao je bolničarima da se ona sama ozlijedila nožem.

Ali dokazi sa njegovog mobilnog telefona i slike snimljene na nadzornim kamerama pokazale su da je bio u njezinu stanu u vrijeme njezine smrti.

Tijekom izricanja presude, sudac je rekao Ahmadu S. da je zanemario “osobnu vrijednost” tinejdžerice, koju je smatrao “svojom” imovinom.

Bit će u zatvoru najmanje 15 godina. Nakon toga će, ako ne i prije, biti slobodan.

Novi-Svjetski-Poredak.com

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!