Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

20-godišnji Hrvat u Švicarskoj kuhinjskim nožem ubio majku

Prema izvješću policijske uprave u Luzernu, žrtva napada je 59-godišnjakinja, a priveden je njen 20-godišnji sin. Također, policija je na licu mjesta pronašla i sredstvo kojim je počinjeno ubojstvo – kuhinjski nož.

Kolega uhićenog i osumnjičenog mladića za švicarski je portal 20 Minuten rekao da se 20-godišnjak u posljednje vrijeme značajno karakterno primijenio. Mladić je, kaže, bio talentirani sportaš, a igrao je za juniorsku postavu nogometnog kluba Emmen United te je bio i u momčadi koja je 2017. godine osvojila IFV kup.

Godinu kasnije osumnjičeni je Hrvat položio maturu, a nakon toga, kaže njegov kolega, nije radio ništa, prenosi 24sata.hr

Za vrijeme karnevala 2019. bacio se s krova parkirališta Emmen Centera. Preživio je te je šest mjeseci nakon toga proveo na rehabilitaciji. U Emmenbrucke se vratio krajem ljeta 2019. godine.

Nakon toga su ga često viđali samog, a poznanike bi na ulici ignorirao praveći se da sluša glazbu.

– Rekao mi je da čuje zvukove te da ga glazba umiruje, zaključio je kolega osumnjičenog 20-godišnjeg Hrvata.

Prema policijskom izvješću, 20-godišnjak je u četvrtak nakon 13 sati sam nazvao policiju i rekao im da je nekoga smrtno povrijedio. Policija je na licu mjesta zatekla beživotno tijelo 59-godišnjakinje te osumnjičenika kojeg je privela. On se nalazi u istražnom zatvoru te čeka psihijatrijsko vještačenje.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KIna je lagala o koroni? Iscurio dokument: ‘CIA je potvrdila, sad plaćaju svi…’
>>> Capak objasnio zašto su idući tjedni ključni
>>> Kad će pandemija završiti? Procjena Instituta Robert Koch mnoge bi mogla neugodno iznenaditi
>>> Dvije medicinske sestra u Itaiji počinile samoubojstvo, emocionalni pritisak je stravičan
Komentari

Komentari