FaH

Šala ili gaf gradonačelnika Puljašića jučer?! Škoro nije htio sudjelovati u zajedničkoj pjesmi ili je bio udaljen?!

Podijeli

Sinoć smo mogli svjedočiti jednom od boljih završetaka Aurea festa, pogotovo zato što ga je svojim prisustvom krasila naša Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

No, hvaljenja i pozitivnih vijesti ste mogli pročitati svugdje u medijima, pa tako i kod nas, ali da se malo za promjenu osvrnem na nešto drugo.

Očito je da se netko jaaaako potrudio da Miroslav Škoro sinoć ipak nastupi na ovogodišnjem festivalu, a tko se to iz pozadine toliko potrudio da Škoro pjeva našoj Predsjednici-ostat će tajna, baš kao i činjenica koji su to visoki uzvanici što su bili na prijemu u Gradskoj kući. Mi, kao i većina medija, nismo imali pristup tom famoznom prijemu stoga nemamo niti fotografija, a koliko se može vidjeti, nema ih niti negdje drugdje u medijima (čak ni na jednom gradonačelniku posebno bliskom mediju), kao što ih nema ni na službenim stranicama Grada Požege. Ma koliko se mi god trudili “dočepati” se tih fotografija, Grad ih taji kao i imena visokih uzvanika na tom prijemu. Vjerujem da je to s razlogom, a ako neke fotke i izađu u javnost, bit će selektivno odabrane i na njima se, naravno, neće vidjeti sve.

>>Za nastavak više pročitaj te na 034portal.hr<<<

 

Foto:fah

Komentari

Najnovije