Subota, 30 svibnja, 2020

Ivici Puljku iz Pametno objavio status – ”strašno idu na živce Petrov, Šola i Raspudić”

“Ne znam kako vama, ali meni strašno idu na živce likovi poput njega, Ivice Šole, Nina Raspudića i ostalih sličnih “intelektualaca”, koji nemaju niti tračak onog kršćanstva kakvog ja zamišljam”, ustvrdio je na Facebooku Ivica Puljak član predsjedništva stranke Pametno čija je predsjednica njegova žena Marijana Puljak.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Božo Petrov kaže da gay parovi ne trebaju udomiti djecu. Ne znam kako vama, ali meni strašno idu na živce likovi poput njega, Ivice Šole, Nina Raspudića i ostalih sličnih “intelektualaca”, koji nemaju niti tračak onog kršćanstva kakvog ja zamišljam, koji voli sve ljude bez obzira na nacionalnost, seksualnu sklonost, obožavanje NBA tima ili slično.

Upravo sam se vratio s druženja s francuskim kršćanima (i ateistima, u njihovoj crkvi, u kojoj su sve svi osjećali ugodno) i u njima ima više ljubavi i tolerancije nego u svim ovim velikim Hrvatima i vjernicima koji se pojavljuju u našim medijima i na tome grade svoju lukrativnu političku i akademsku karijeru.

Zato se svi vjernici trebaju svim silama boriti da se crkva pod hitno, apsolutno i striktno odvoji od države, da je se ne financira iz proračuna ni pod razno, isto kao što je u Francuskoj. Tako će nam svima biti bolje”, zaključuje Puljak.

Foto: snimka zaslona

Zanimljivo je da Ivica Puljak u svom komentaru govori što trebaju svi vjernici, iako se sam više puta izjasnio kao osoba koja ne vjerujem u Boga i kao ateist.

Puljak je podsjetimo, jednom prilikom izjavio da je čovjek stvorio Boga, a ne obrnuto, te za stvaranje svemira ustvrdio “Pretpostavljamo da se to dogodilo u Velikom prasku, slučajno i ni iz čega … možemo zaključiti da je svemir nastao slučajno i iz takozvanog kvantnog vakuuma, koji u svakodnevnom jeziku zovemo ‘ništa’”.

Na tu izjavu reagirao je don Damir Stojić duhovito zaključivši: “Drugim riječima, ako sam ga dobro razumio, Ivica Puljak tvrdi da je nekoć postojalo ništa. Ništa se tomu ničemu nije dogodilo dok ništa nije magično prasnulo (bez razloga) stvorivši sve svugdje. Zatim se hrpa svega što je slučajno prasnulo slučajno se posložilo (bez razloga) u samo-djeljive komadiće nečega koje su se tada slučajno bez razloga pretvorilo u čovjeka. Moj zaključak: Ivica Puljak je veći vjernik od mene.”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ZASTRAŠUJUĆE: Angela Merkel javno izdala naredbu koja će uništiti i Hrvatsku!

>>> MARIN GA SLOMIO PA SE ISPUHAO NA INSTAGRAMU: Obrisao je objavu, ali ne dovoljno brzo, pogledajte što je napisao

>>> RAKITIĆ ĆE SLOMITI SRCA NAVIJAČIMA BARCELONE: Evo koji klub je izabrao ispred katalonskog diva

Komentari

Komentari