Nedjelja, 12 srpnja, 2020

(FOTO) ŠOKANTAN OBRAT U NAPADU NA VLAK U NJEMAČKOJ: Policija uhitila strojovođu

Policija u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji provodi istragu zbog napada na regionalni vlak koji se dogodio 13. ožujka u noćnim satima na željezničkoj pruzi između Erndtebrücka i Bad Berleburga kad su počinitelji svezali željezne poklopce s nekoliko šahtova užetom za most i spustili ih prema pruzi.

Namjestili su ih tako da se poklopci nalaze u visini kabine strojovođe vlaka. Strojovođa (49) je primijetio poklopce i naglo zakočio. Staklo kabine je puknulo, strojovođa je lakše ozlijeđen. U vlaku nije bilo putnika jer je ranije predviđeno da vlak vozi prazan”, priopćeno je iz policije.

Iako su neki njemački mediji pisali o mogućem terorističkom napadu, mnogi su ostali šokirani kad je policija uhitila strojovođu vlaka pod sumnjom da je upravo on odgovoran za čitav događaj, prenosi fenix

“Istragom smo došli do sumnje na 49-godišnjeg strojovođu vlaka u kojem nije bilo putnika u vrijeme incidenta”, navodi se u četvrtak u priopćenju tužitelja i policije.
Policija je pretresla njegove stanove u Lünenu i Erndtebrücku.

Nisu otkrili jesu li pronašli nešto sumnjivo, te zbog čega sumnjaju na strojovođu, no uhitili su ga na željezničkoj postaji u Erndtebrücker.

“Strojovođa tvrdi kako nije kriv. Zbog nedostatka dokaza je pušten ali je i dalje pod istragom – stoji u policijskom priopćenju.

Fenix-magazin/MD


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Razočarao je mnoge: Rafael Dropulić Rafo ipak se ne vraća na scenu, evo koji je razlog
>>> Hrvat kojeg slavi Amerika: Ubojicu sam pogodio sa 67 metara udaljenosti, znao sam da je bolnica puna nevinog naroda…
>>> PRONAĐENA ŽENA KOJA JE U SUBOTU NESTALA NA PUTU ZA BERLIN: Njezina kćer nedugo nakon objave izbrisala profil na Facebooku
>>> PODUZETNICI NAPUŠTAJU NAJVEĆI GRAD U NAJRAZVIJENIJEM DIJELU DRŽAVE: ‘Nema mušterija, gubici se samo gomilaju’
Komentari

Komentari