snimka zaslona YouTube

VIDEO Božićnim lampicama odaslao snažnu poruku: Rekao što misli većina Talijana

Podijeli

U talijanskom gradu Manfredonia, na vratima kuće jednog građanina zasvijetlio je natpis “Je*eš 2020″ napravljen od božićnih lampica. Autor ove geste želio je poslati poruku najgoroj godini do sada koju je obilježila pandemija koronavirusa.

U talijanskoj regiji Apulija, u gradu Manfredonia koji se nalazi u pokrajini Foggia, mladi DJ Andrea Prencipea, odlučio se na neuobičajen način pozdraviti s tekućom godinom koja je bila više nego kaotična.

Andrea je na vratima svoje kuće pričvrstio natpis od božićnih lampica koji je jasno vidljiv s ulice. Božićne lampice su poredane tako da poručuju “Je*beš 2020” ili na talijanskom “Fanculo 2020”, piše Fanpage.

Ispad vjerojatno predstavlja razmišljanje većine Talijana s obzirom na to da je hashtag natpisa brzo postao popularan na društvenim mrežama. Prvo je podijeljen na nekoliko Facebook stranica, a zatim i u lokalnim talijanskim novinama.

“Već sam stavio božićne lampice u svoj vrt, ali ove godine nisam napisao ‘Pozdrav’, želio sam učiniti nešto drugačije. Želim pokrenuti hashtag ‘Jebeš 2020’, otpravimo ovu vrlo lošu godinu i nadajmo se najboljem”, objasnio je Andrea svoju namjeru.

 

Komentari

Najnovije