Popularna društvena aplikacija mijenja uvijete i odredbe: Ako ih ne prihvatite, morate brisati račun

Podijeli

Popularna društvena aplikacija WhatsApp uvodi nove uvjete i odredbe koje morate prihvatiti ako želite nastavili koristiti njihove usluge, u protivnom, vaš račun će se izbrisati. Novi uvjeti važit će od 8. veljače 2021. godine.

WhatsApp priprema novo ažuriranje kojim bi neki korisnici mogli bi biti blokirani. Naime, WhatsApp će mijenjati svoje uvjete i odredbe, a oni koji se neće slagati morat će izbrisati svoj račun. Vijesti o ovom ažuriranju izvorno su stigle putem tima WABetainfo koji je uočio i podijelio snimke zaslona nadolazeće promjene koja sugerira da će one stupiti na snagu od veljače iduće godine.

Obavijest WhatsAppa glasila je: “Dodirom na ‘pristajem’, prihvaćate nove uvjete koji stupaju na snagu 8. veljače 2021.”, piše Express.

“Nakon ovog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete da biste nastavili koristiti WhatsApp ili svoj račun uvijek možete izbrisati”, piše u nastavku.

Malo je vjerojatno da će većina korisnika htjeti izbrisati svoj račun. Uostalom, WhatsApp je i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje u cijelome svijetu. Službene reakcije o tome što točno promjene znače za korisnike, iz te tvrtke nema.

Međutim, WhatsApp je potvrdio da se svi korisnici moraju složiti s novim uvjetima do 8. veljače 2021. ako žele nastaviti koristiti WhatsApp.

Glasnogovornik kompanije također je potvrdio da se pripremaju i drugi noviteti kojima će unaprijediti usluga aplikacije.

Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode izravno iz aplikacije, a istraživanje te tvrtke pokazalo je da korisnici preferiraju kontaktirati s tvrtkama radi pomoći o informacijama te da će tako prije kupiti proizvod.

Nedavno je WhatsApp uveo još jednu veliku promjenu, a to je interaktivna pozadina zaslona, koja omogućuje postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim najvažnijim korisnikovim kontaktima.

Komentari

Najnovije