Ponedjeljak, 13 srpnja, 2020

UGLEDNI DIPLOMAT: Što nam je raditi nakon uspješnog prosvjeda u Zagrebu? SAD ILI NIKAD!

Nakon veličanstvenog skupa u Zagrebu prošle subote ne prestajem razmišljati kako i na koji način možemo sada kapitalizirati očigledno nezadovoljstvo hrvatskog naroda, u domovini i iseljeništvu, s današnjom protuhrvatskom vlasti u Republici Hrvatskoj, prije svega s Andrejom Plenkovićem, a potpom i predsjednicom države KGK, koja nije ništa manje manje opasna za budućnost Hrvatske.

Ona i Andrej Plenković imaju isti zadatak – pripremiti i eutanazirati hrvatski narod prije uspješnog ostvarenja Novog svjetskog poretka, u kojem neće biti ni država, ni granica, ali ni posebnih naroda.

Rezultati i odjeci velebnog prosvjeda u Zagrebu brzo će pasti u drugi plan, ako svjesni hrvatski domoljubi ODMAH ne krenu u stvaranje ozbiljnog alternativnog domoljubnog političkog pokreta u Hrvatskoj, koji će imati izgledne šanse za pobjedu na sljedećim parlamentarnim izborima. Naši neprijatelji će se brzo oporaviti od udarca koji su dobili prošle subote, i krenut će još jačim silama, metodama i lažima zastrašivati hrvatski narod.

Mi Hrvati nemamo više što izgubiti

Mi Hrvati nemamo više što izgubiti. Hrvatska država i hrvatski narod dovedeni su do samog ruba propast. Možda nikada u našoj povijesdti nismo bili više ugroženi nego je to danas slučaj. Stisnuti smo u zid i opkoljeni teškim psihološkim i promidžbenim naoružanjem protuhrvatskih političara i mainstream medija, koji imaju istu zadaću kao i političari: uništiti hrvatsku državu zbog i u ime Novog svjetskog poretka.

Pozivam svakog mislećeg i zabrinutog hrvatskog domoljuba u domovini i diljem svijeta da duboko pogleda u svoju dušu i da si postavi pitanje: – Hoću li se predati ili ću ići putem maših hrabrih predaka koji su i svoje živote dali na oltar Domovine Hrvatske?

Naši neprijatelji danas koriste nove sulude metode osvajanja i porobljavanja. U Europi se više ne koriste ratovi i teška naoružanja, iako je u krajnjoj liniji i to moguće. Nove metode su ispiranje mozgova, zatiranje svih dosadašnjih ljudskih normi i vrijednosti. Uništavanje obitelji, otimanje djece od roditelja itd.

Izostala je snažna politička poruka

Ma koliko sam i osobno uložio vremena za promidžbu velikog prosvjeda u Zagrebu prošle subote, nisam u cijelosti i potpuno zadovoljan njegovim učinkom, a još manje poslanim porukama s tog skupa. Bila je to prilika da Plenković i Co. jasno čuju kako nije samo Istanbulska konvencija razlog za toliki odaziv hrvatskog naroda na prosvjed u Zagrebu. Hrvatski narod je došao u velikom broju u Zagreb kako bi Plenkoviću poručio da je njegova protuhrvatska politika pročitana i da on mora odstupiti, iako je to malo vjerojatno.

Nažalost, na prosvjedu, osim u malom dijelu govora gospođe Gordane Turić, nije bilo jasne političke poruke, a trebala se čuti do Vukovara, Pule, Gospića, Splita i Dubrovnika. Prije održavanja prosvjeda molio sam uži krug organizatora da ne propuste tu sjajnu priliku za slanje političke poruke. Također sam predložio da na skupu govori i general Željko Sačić. Nije mi jasno zašto taj prijedlog nije prihvaćen. Koga su se ti pojedinci bojali?

U pripremi je koalicija između HDZ-a i SDP-a

Na temelju mojeg dugogodišnjeg (polustoljetnog) političkog iskustva, sada sam tisuću posto uvjeren kako je došao trenutak za brze, temeljite i profesionalne pripreme hrvatskih domoljuba za sljedeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj, koji se mogu dogoditi relativno brzo, za svega nekoliko mjeseci. Naravno, u obzir dolaze i novi prosvjedi, ali sami prosvjedi ne mogu ništa veliko promijeniti, ako se ne izgradi ozbiljna domoljubna politička aleternativa današnjoj protuhrvatskoj politici u Republici Hrvatsku, koja ima snažne zagovaratelje u Europskoj uniji i nekim tajnim svjetskim organizacijama. Plenković već sprema svoje ulizice i uhljebe u HDZ-u na prihvaćanje koalicije između SDP-a i HDZ-a (liberala, udbaša, neokomunista i globalista), s ciljem da se onemogući dolazak istinske domoljubne političke snage na vlast u Hrvatskoj.

Netko od nas domoljuba treba, već sutra, pokrenuti inicijativu za stvaranje jednog velikog hrvatskog domoljubnog političkog pokreta koji će spasiti Hrvatsku i hrvatski narod. Odmah i bez ikakvih uvjeta stavljam se na raspolaganje za sudjelovanje u organiziranju takvog POKRETA. Imam veliko i dugogodišnje političko, diplomatsko, životno i upravljačko iskustvo. Mene nitko ne može kupiti ili ustrašiti, a spreman za opstanak Hrvatske i umrijeti.

Nadam se da će ovu moju poruku pročitati i drugi tj. već u manjim skupinama organizirani pojedinci i domoljubi, te da će što žurnije dati njihove konkretne prijedloge za daljne aktivnosti u gore iznesenom smjeru. Nije najvažnije tko će biti pokretač takve inicijative, osim da to ne bude netko tko je radio ili radu za Udbu, tj. sadašnju antihrvatsku vlast.

Ukoliko se od mojeg prijedlog ništa ne ostvari u vrlo kratkom vremenu, mi ćemo nastaviti s razvijanjem Pokreta spasimo Hrvatsku.

mr.sc. Antun Babić za priznajem.hr
prvi glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova 1991.-1992. godine.

Komentari

Komentari