Nedjelja, 9 kolovoza, 2020

PROGLAS HRVATSKOM NARODU: Spasimo Hrvatsku!

KRATAK PROGLAS HRVATSKOM NARODU

1. Dok ovo pišem ostalo je samo 26 sati do povijesnog prosvjeda protiv ratifikacije Istanbulske konvencije, koja je osmrtnica za Hrvatsku, kako je napisao Rudi Tomić iz Kanade (vidi www.spasimohrvatsku.hr).

2. Živimo u vremenu najveće duhovne, moralne, političke i gospodarske krize. Bogati postaju sve bogatiji, a siromašni sve siromašniji.

3. Andrej Plenković i Kolinda Grabar-Kitarović, kao sluge tajnih svjetskih centara moći, zalažu se za novi svjetski poredak u kojem će vladati Sotona, u kojem neće biti Boga, u kojem će u cijelom svijetu biti samo jedna vlada, u kojem će Katolička crkva biti uništena, u kojem neće biti Hrvatske ni Hrvata, u kojem neće biti obitelji, u kojem će ljudi živjeti kao robovi koji će biti prepoznatljivi prema broju, a ne imenu i prezimenu.

4. Mi Hrvati moramo sutra u Zagrebu pokazati kako više ne živimo u strahu i da se vraćamo iskonskom junaštvu, poštenju i domoljublju naših predaka, koji se stoljećima nisu predali ni pred moćnijim silama zla od ovog današnjeg.

5. Sadašnji vlastodršci u Hrvatskoj žele uništiti i zadnju nadu u hrvatskom narodu kako u Domovinskom ratu nije se isplatilo žrtvovati za slobodnu hrvatsku državu jer to nije Hrvatska za koju se narod borio.

6. Zagreb sutra treba biti novi Siget. Islamska konvencija jednako je opasna prijetnja hrvatskom narodu kao što je u vrijeme opsjedanja Sigeta bilo Osmanlijsko carstvo. Iako još nemamo novog Nikolu Šubića Zrinskog, pokažimo da smo svi spremni postati Zrinski i Juranići…

7. Od našeg dolaska na obale Jadrana u sedmom stoljeću mi Hrvati nikada nismo bili demografski ugroženiji, nego što je to slučaj dana. Ratifikacija Islamske konvencije još će više ubrzati naš demografski nestanak.

8. Za takvo stanje odgovorne su sve političke i gospodarske elite koje su bile na vlasti od 2000. do danas, a u velikoj mjeri i one ranije koje su pljačkale dok su branitelji bili na bojištu.

9. Nakon uspostave hrvatske države u Hrvatskoj nije izgrađeno novo demokratsko društvo, nego je nastavljeno održavanje starih jugoslavenskih i komunističkih institucija i načina rada.

10. Unatoč tim zastrašujućim činjenicama ja vjerujem u hrvatski narod u domovini i diljem svijeta, vjerujem u Hrvatsku, u njezine građane i njezinu budućnost. Očekujem da i svi vi koji ćete pročitati ovaj kratak proglas sutra pokažete da smo svi spremni ponovno braniti i obraniti našu domovinu i sve naše hrvatske i ljudske vrijednosti.

(Molim vas da u što većem broju podijelite ovaj kratak proglas)

mr.sc. Antun Babić za priznajem.hr
prvi glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova 1991.-1992. godine.

Komentari

Komentari