Srijeda, 12 kolovoza, 2020

VIDEO/TOMIĆ NA FB: Stanivuković je planirao državni udar, veliko je pitanje je li Davor Dragičević živ

Njegoš Tomić, za kojim nakon prosvjeda grupe Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjoj Luci, 30. prosinca, traga banjalučka policija, oglasio se na Facebooku na kojoj u snimljenoj videoporuci tvrdi da je “ideja Draška Stanivukovića, člana PDP-a, bila da tijekom nedavnih prosvjeda u Banjaluci bude izvršen državni udar”, prenosi Srna.

“Plan je bio da uđu u zgradu RTRS-a i budu optuženi za državni udar”, tvrdi Tomić u videoporuci, navodeći da im nije trebao odlazak do zgrade RTRS-a, bar ne “bez veće podrške spolja, međunarodne zajednice, ljudi koji bi im, ukoliko bi došlo do nekog vida revolucije, dali podršku u tome”.

Tomić je u snimljenoj videoporuci priznao da je na sigurnom izvan BiH i da je čuo da za njim traga policija, ali da nije siguran da je riječ o njemu jer su objavljeni inicijal NJ.T, koji mogu biti njegovi, ali i ne moraju.

On je poručio da se sigurno neće javiti u stanicu policije bez konsultiranja sa svojim odvjetnikom i izjave medijima.

Tomić navodi da se Davor Dragičević ne javlja nikome i da je veliko pitanje je li živ.

Pogledajte Tomićevu videoporuku./HMS/fah


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> KADA AMERIKANKA POKRENE BIZNIS U HRVATSKOJ: Svim radnicima dala plaćeni godišnji do 1. veljače: ‘Zaslužili su da ih nagradimo’

>>> BUJANEC PRIPREMA KNJIGU PUNU PIKANTERIJA O PREDSJEDNICI: ‘Nisam obvezan čuvati ikakve tajne’

>>> HRVATSKA PROGLAŠENA NAJGLUPLJOM ZEMLJOM NA SVIJETU: ‘Obožavaju ratne zločince, uvijek biraju najgoru vlast i ne znaju riješiti probleme’

Komentari

Komentari