Ponedjeljak, 1 lipnja, 2020

(VIDEO) STANKOVIĆ BEZ SRAMA PRIZNAO: ”Nema dvojbe, ja sam Partizan”

Gost emisije Nedjeljom u dva je bivši predsjednik RH Stjepan Mesić. Na početku emisije rekao je kako svako vrijeme prihvaća onakvo kakvo je i nikad ne žali za onim što je bilo. I ovaj svoj dio života koristim na najbolji mogući način. Kad me pitaju koja mi je jedina želja – oženiti unuka čim diplomira, a sad su mu tek četiri godine, rekao je Mesić.

Na pitanje kakva mu je bila prošla godina, Mesić je rekao kako situacija u Hrvatskoj nije dobra jer zemlja nikad nije bila razjedinjenija. Stranke su razjedinjene, nema strategije razvoja Hrvatske, dodao je. No već u sljedećoj rečenici otišao je u 1941. godinu.

Emisija je većim dijelom prošla u tonu ustaša i partizana a sve je počelo Stankovićevim ”starim dugom” prema Mesiću kada ga je pitao bili bi bio 41′ partizan ili ustaša? Bez srama je odgovorio:

>>> TREBA LI STANKOVIĆ DOBITI OTKAZ? 10 minuta uvjeravao Vukovarskog branitelja da se u Hrvatskoj vodio građanski rat

Odgovorom je Mesić bio zadovoljan.

Sasvim je sigurno da nakon što je o Domovinskom ratu govorio kao o građanskom ratu za koju sramotnu izjavu nije snosio baš nikakve posljedice pa ni opomenu, osjeća se dovoljno jako da otvoreno bez straha kaže. ”Ja sam partizan” i iskoristi položaj urednika emisije državne televizije za promociju partizana i to u 2018. Sramotno i nevjerojatno ali očito mu nitko ništa ne može?

>>> Otkrivamo tko je Aleksandar Stanković

Komentari

Komentari