Srijeda, prosinac 11, 2019

(VIDEO) NEĆETE VJEROVATI PUSIĆ KOMENTIRALA PRESUDU: Hrvatska je kriva

Saborska zastupnica GLAS-a Vesna Pusić, komentirajući presude bosanskohercegovačkim Hrvatima, rekla je kako su one epilog loše i pogrešne politike iz 90-ih te kako njima nije osuđen hrvatski narod nego nositelji te politike.

Pusić smatra da je Hrvatska predočila sve dokaze koje je mogla i da su SDP-ova Vlada i ministar Orsat Miljenić blisko surađivali s Haškim sudom. “Nije me se prozivalo zbog mojih izjava prema BiH, nego zbog osude politike koja je danas dobila epilog”, rekla je Pusić.

Govoreći o presudi šestorki u Haagu po kojoj je potvrđen udruženi zločinački poduhvat Franje Tuđmana i Hrvata u Herceg-Bosni, Vesna Pusić potvrdila je svoje dosadašnje stavove koje je više puta ponavljala o agresiji Hrvatske na BiH.

PODSJETIMO SE

Peternel oprao Pusić

“Ljudi moji, pa što vi to pišete? Pa ako imate političarku koja o agresiji vlastite zemlje u drugoj državi govori u parlamentu, a nakon toga postane ministrica vanjskih poslova….. što onda očekujete od tog suda? Da ne vjeruje toj ministrici? Ili ste možda očekivali da će ta ministrica stvoriti mrežu koja će provoditi diplomatsku politiku suprotnu njezinom mišljenju?
Svi hrvatski problemi uvijek počinju i završavaju u Hrvatskoj! Oduvijek!”, napisao je Igor Peternel na svom profilu.

>>> PANIKA U HAGU, STIŽE HELIKOPTER: Sudac naredio da se ne dira bočica

>>> KAKO JE MOGUĆE DA JE PRALJAK UNIO OTROV U SUDNICU? ‘Zar je sudac mislio da je potegnuo čašicu rakije?’

>>> (VIDEO) PRALJAK POPIO OTROV: “Suče, Slobodan Praljk nije zločinac”

Komentari

Komentari