Utorak, 26 svibnja, 2020

OVO JE ZNAK Riječ Međugorje na hebrejskom otkriva nešto zapanjujuće!

Simbolika koju je teško ignorirati

Oko fenomena Međugorja zaista postoji mnogo teorija, no jedna je zbog svoje simbolike iznimno zanimljiva. Već neko vrijeme diljem svijeta ljudi upozoravaju da hrvatska riječ Međugorje na hebrejskom znači ni manje ni više nego HARMAGEDON na hebrejskom, a na grčkom Armagedon.

Točan prijevod hebrejske riječi koju nalazimo u Bibliji u Knjizi Otkrivenja Har-Magedon – je isti kao i Međugorje na hrvatskom jeziku, upozoravaju.

Har = brdo, Mageddo = brazda, šupljina između.

Znači hebrejska riječ Har Magedon bila bi istoznačnica Među gorju u doslovnom prijevodu. Iako se smatra da Armagedon zapravo planina Megiddo kod Jeruzalema, ne možemo ne zamijetiti ovu duboku simboliku riječi Međugorje, bar ne, ako uzmemo u obzir Gospina ukazanja i naravno sadržaj Gospine poruke.

Armagedon je naime pojam koji nalazimo u knjizi Otkrivenja i koji označava mjesto posljednje bitke Antikristove vojske protiv vojske Isusa Krista. Također, to je mjesto svršetka, kraja, mjesto na kojem će Sotona biti poražen i na kojemu će mu Isus po Mariji satrti glavu, kako je prorokovano u postanku svijeta. Zato značenje riječi Međugorje koliko god može biti slučajno, može biti i duboko simbolično.

Iako se ne možemo upustiti u predviđanje i odgovoriti je li zaista Međugorje to mjesto posljednje armagedonske bitke i kraja svijeta, kako to neki tvrde, činjenica je da je Međugorje mjesto duhovnog Armagedona, odnosno mjesto početka Armagedona, Gospine pripreme za tu bitku koja će donijeti vječni poraz Sotoni i njegovim podanicima.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KIna je lagala o koroni? Iscurio dokument: ‘CIA je potvrdila, sad plaćaju svi…’
>>> Capak objasnio zašto su idući tjedni ključni
>>> Kad će pandemija završiti? Procjena Instituta Robert Koch mnoge bi mogla neugodno iznenaditi
>>> Dvije medicinske sestra u Itaiji počinile samoubojstvo, emocionalni pritisak je stravičan
Komentari

Komentari