epa04461178 Head coach of Real Madrid, Italian Carlo Ancelotti, speaks during a press conference following a training session in Madrid, Spain, 24 October 2014. Real Madrid will face FC Barcelona in a Spanish Primera Division League soccer match at the Santiago Bernabeu on 25 October 2014. EPA/J.J. Guillen
Nakon bolnog poraza (0:3) u Ligi prvaka na gostovanju kod PSG-a vodstvo Bayern Münchena odlučilo je sazvti krizni sastanak na kojem je odlučeno kako Carlo Ancelotti više nije glavni trener.Vijest još nije službeno objavljena, no svi veći sportski mediji pišu kako će i klub sve objaviti tokom dana.

Kriza već neko vrijeme trese redove bavarskog velikana koji je već ‘prosuo’ pet bodova u prvih šest kola Bundeslige što je nešto na što praktički nitko u Njemačkoj nije navikao prenose sportske novosti 

Prvi čovjek kluba, legendarni Karl-Heinz Rummenigge odmah je nakon jučerašnjeg poraza rekao kako to nije bio običan poraz i kako se svi moraju dobro zamisliti oko rezultata u Parizu.

Neki od njemačkih medija pišu i kako se dogodila svađa s igračima što se moglo naslutiti i sinoć jer je Ancelotti na klupi ostavi Riberyja i Robbena, a potonji, iako je ušao u finišu susreta, nije htio ništa odgovarati na novinarska pitanja o treneru.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!