Utorak, 2 lipnja, 2020

OČEKUJE SE MASOVNA KOMEMORACIJA ZA GENERALA: Ove ulice biti će zatvorene

Zagrebačka policija izvijestila je kako će u ponedjeljak biti posebna regulacija prometa u zoni KD Vatroslav Lisinski tijekom komemoracije za pokojnog generala Slobodana Praljka i mise zadušnice u zoni crkve Sveta Mati Slobode.

Naime, zbog posebnih mjera sigurnosti i organizacije prijevoza svih sudionika događaja, uspostavit će se posebna regulacija prometa i to u ponedjeljak 11. prosinca:

– od 9.30 do 14 sati za sav promet, osim za bus ZET-a, zatvara se istočni i zapadni kolnik Trga Stjepana Radića od Ulice grada Vukovara do Paromlinske,

– od 6 do 14 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića s istočne strane zgrade Gradskog poglavarstva Grada Zagreba,

– od 9.30 do 14.30 sati zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa.

– od 6 do 17 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu u Ulici don Petra Šimića s južne strane crkve Sveta Mati Slobode,

– u vremenu od 14 do 17 sati zauzima se desna prometna traka južnog kolnika Horvaćanske ceste od Ulice Hinka Wurtha do Ulice Hrgovići radi parkiranja većeg broja autobusa.

– Molimo sve sudionike komemoracije koji dolaze organiziranim prijevozom autobusima ili pojedinačno vlastitim prijevozom, da za parkiranje vozila koriste šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajmakod raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Antallove ulice u Zagrebu. Svi će s te lokacije autobusima ZET-a biti prevezeni do KD Vatroslav Lisinski od 9.30 do 11.30 sati u odlasku na komemoraciju, a u povratku do svojih vozila, od 13 do 14.30 sati po završetku komemoracije – priopćila je zagrebačka policija i zamolila građane da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika i pripadnika redarske službe.

Komentari

Komentari