Srijeda, 8 srpnja, 2020

IZBACITE IH SABORA! GLAS poručio ‘Nećemo održati minutu šutnje za osuđenog ratnog zločinca’

Sabor je prekino zasjedanje nakon vijesti o tragediji generala Praljka. Nakon sjednice svih saborskih klubova bila je najavljena zajednička izjava, a Sabor je sutrašnju sjednicu terbao nastaviti minutom šutnje.

No, nakon  svega  na Facebooku se ogalso zastupnika GLAS-a Boran Beus Richemberger s potpunom drugačijim stavovom od onog predsjedncie stranke Anke Mrak Taritaš

“Samoubojstvo je izvršio pravomoćno osuđeni ratni zločinac. Pokušaji koji dolaze iz vrha HDZa da se Hrvatski sabor instrumentalizira tako da na sutrašnjem nastavku sjednice nekom posebnom izjavom odbaci pravomoćnu presudu Haaškog tribunala te da se za osuđenog ratnog zločinca održi minuta šutnje potpuno su neprihvatljivi i skandalozni. GLAS u takvom dezavuiranju Hrvatskog sabora neće sudjelovati! – napisao je Beus Richembergh na Facebooku.

”Ovaj čin veleizdaje ne bi napravio ni SDSS ali zato čini se hoće GLAS aka HNS. Takvu protu državnu stranku treba zabraniti”, jedan je od mnogih komentara…

MP/Foto:FaH

Danas je Slobodan Praljak otišao u legendu a suci haškoga suda u tijesne podrumske prostorije gdje bez nazočnosti javnosti izriču svoje posljednje presude”, napisao je dr. Ivo Lučić. 

>>> (VIDEO) NEĆETE VJEROVATI PUSIĆ KOMENTIRALA PRESUDU: Hrvatska je kriva

>>> HAŠKI SUDE ŠTO SI UČINIO? PRALJAK JE MUČENIK! Unatoč presudi Praljak je već odslužio 2/3 i danas je mogao ići doma

>>> (VIDEO) OVAKO JE PRALJAK POMOGAO MUSLIMANIMA! Ustao za njih, a nitko se nije odazvao da pomogne njegovoj obrani…

>>> (VIDEO) PRALJAK POPIO OTROV: “Suče, Slobodan Praljk nije zločinac”

Komentari

Komentari