Utorak, 25 veljače, 2020

GENERAL JE TO ZASLUŽIO: ZET-ovi autobusi besplatno će razvoziti ljude na generalovu komemoraciju

U PONEDJELJAK će se održati komemoracija za Slobodana Praljka. Zagrebačka policija već je izvijestila o zatvaranju i režimu prometa u zoni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski tijekom komemoracije i mise zadušnice u zoni crkve Sveta Mati Slobode. Osim zabrane prometa, posjetitelje komemoracije besplatno će razvoziti ZET-ovi autobusi.

Hrvatski generalski zbor najavio je kako će se prigodnim programom oprostiti od njega.

“Već nekoliko dana radimo na scenariju kako će to izgledati. Danas je to potvrđeno. Scenarij je iskoordiniran s obitelji i najbližim prijateljima”, otkrio je Pavao Miljavac, predsjednik Hrvatskog generalskog zbora.

Besplatni prijevoz na komemoraciju generalu Praljku

Međutim, Hrvatski generalski zbor, koji i organizira komemoraciju, poslao je vlastito priopćenje medijima. U njemu, osim uobičajenih servisnih informacija koje je već ponudila zagrebačka policija, otkriva i druge detalje.

Tako navode da je za 100% vojne invalide osigurano 30-ak parkirnih mjesta na istočnom parkiralištu Trga Stjepana Radića. Također, kao i policija, obavještavaju kako je svima koji dolaze u Zagreb osobnim automobilom ili autobusom osiguran slobodan i besplatan parking na prostoru Istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma, odnosno iza Inine zgrade.

S tog parkinga, osiguran je “kontinuirani besplatni autobusni prijevoz (ZET-ovim autobusima) s prostora parkirališta do Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski”.

Besplatni prijevoz na komemoraciju trajat će od 9:30 i trajat će do 11:30 sati.

Kako navode, po završetku komemoracije kreće organizirano vraćanje autobusima do Istočnog parkirališta Zagrebačkog velesajma. Pri kraju priopćenja, mole sve stanovnice Grada Zagreba i okolice da koriste sredstva javnog prijevoza.

Komentari

Komentari