Petak, 13 prosinca, 2019

PREDSTAVLJAMO: NOVI PROIZVOD HAK-A I ODINA ASISTENCIJA “Sigurno kroz Hrvatsku”

Svake godine u ovo doba u Republici Hrvatskoj dolazi do drastičnog povećanja broja turista na cestama, koji svojim “četvoronožnim ljubimcima” hitaju u susret novim ljetnim avanturama i toliko željenom i potrebnom odmoru. Nije tajna kako se ove godine očekuje priliv inozemnih turista četiri puta veći od uobičajenog. Naravno da takvo stanje na cestama izaziva i veći rizik od nastanka prometnih nezgoda. Godišnje se u prosjeku u Hrvatskoj dogodi oko 33.000 takvih nezgoda u kojima stradaju svi sudionici u prometu: od vozača, preko ostalih putnika do vozila. Prema informacijama koje posjedujemo u svakoj desetoj prometnoj nesreći sudjeluje vozilo inozemnih registarskih pločica.

Projekt pod nazivom “Sigurno kroz Hrvatsku” zajendička je aktivnost HAK-Usluge i Odina Asistencija, kojim ove dvije tvrtke žele pomoći inozemnim gostima u slučaju prometnih nezgoda ili kvara na vozilu koji može otežati putovanje. Prezentacija ovog projekta bit će upriličena u srijedu 13. lipnja s početkom od 10 i 30 minuta u prostorijama HAK-a, Avenija Dubrovnik 44 u Zagrebu.

Na prezentaciji će biti predstavljen projekt kojim je osmišljeno spajanje usluga pomoći na cesti i jamstva mobilnosti te usluga pomoći u naknadi štete iz prometne nezgode u jedinstveni paket usluga namijenjen isključivo turistima odnosno vlasnicima/korisnicima osobnih vozila inozemnih registracijskih oznaka koji posjećuju Republiku Hrvatsku.

Anto Pranjkić/ Priznajem.hr

Komentari

Komentari