Foto: UŠRIDRRH

UŠRIDRRH: Održano prvo kolo natjecanja u ribolovu, sljedeće krajem travnja

Podijeli

Na Veliki petak 2. travnja 2021., Udruga športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata RH otvorila je vrata ribolovnog rekreacijskog centra kojim gospodari na području Grada mladih u Dubravi. U sklopu otvorenja održalo se tradicionalno natjecanje u ribolovu.

Natjecanje u ribolovu UŠRIDRRH održalo se u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Ribolovna staza je postavljena s tri metra razmaka između natjecatelja, a prilikom izvlačenja startnih brojeva svi su nosili maske i držali potrebiti razmak.

Sudjelovalo je 74 natjecatelja, a prvo mjesto je osvojio Slavko Fuček, dok je na drugom bio Đevad Bejtović te trećem Boris Telišman.

“Ulov je bio odličan, a bilo je tu kalifornijske pastrve od milja zvane kalifa, bilo je potočne pastrve veće i manje, a bilo je i velike losos pastrve. Nitko nije ostao bez ulova, a vjerujem da je ulovljena riba sa slašću konzumirana za objed na obiteljskom objedu,” priopćili su iz UŠRIDRRH.

Sljedeće kolo na dan Udruge

Sljedeće kolo natjecanja u ribolovu održat će se 30. travnja, na dan UŠRIDRRH, a iz Udruge se nadaju da će biti održano pod puno boljim okolnostima barem što se tiče epidemioloških mjera i pandemije uzrokovane virusom Covid19.

 

Pogledajte više:

SVJETSKI PRVACI: Zbog ovih branitelja je CIPS mijenjao pravila bodovanja  

 

Komentari

Najnovije