Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera. A savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh. Olovku branda @Olovkehr za trenutačni efekt i bijele zube, savršenu za dobivanje potrebnog blistavo bijelog osmijeha u trenu, prve su isprobale poznate Hrvatice i ambasadorice prvog makeup-a za osmijeh.

 

Izvor: instagram
Izvor: instagram

U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Današnji moderni način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi OHr olovku, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu. Praktični makeup za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

 

Izvor: filip-trgovina.com
Izvor: filip-trgovina.com

OHr olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet.

 

Olovku možete naručiti ovdje

________________________________________________________________

 

Izvor: diva.vecernji.hr

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.