Rusko Ministarstvo obrane objavilo je fotografije dronova koje su teroristi koristili za napad na zračnu bazu Hmeymim i logističku bazu Tartus u Siriji.

Po prvi put, teroristi su poslali dronove s udaljenosti od 50 kilometara, koristeći pri tome moderne tehnologije upravljanja putem GPS satelita, izvijestilo je sinoć rusko Ministarstvo obrane.

“Inženjerska rješenja koja su teroristi upotrijebili u napadu na ruske ciljeve u Siriji, mogu doći samo iz jedne zemalja s visokim tehnološkim mogućnostima koje pružaju satelitsku navigaciju i otpuštanje eksplozivnog tereta”, stoji u priopćenju Ministarstva.

Zanimljiva rješenja iz seoske kovačnice

Prema dokumentu Ministarstva, svi dronovi koje su teroristi koristili tijekom napada bili su opremljeni biometrijskim senzorima i servomotorima.

Kako god arhaično dronovi izgledali, nose ubojni teret.

U noći 6. siječnja ruski sustavi protuzračne obrane su uspješno djelovali protiv masovnih terorističkih  napada dronova koji su usmjereni na baze Hmeymim i Tartus, izvijestio je rusko Ministarstvo obrane.

Sve će mo vas napast iz našeg šljivika

Propustili ste?

Glavašev slučaj pada zbog lažnog svjedočenja i pritisaka policije na djecu?

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!