ZOI 2018: Vjetar opet pravi probleme, odgođen slalom skijašica

Na startu ženskog slaloma trebalo se pojaviti 80 skijašica među kojima i tri hrvatske predstavnice Leona Popović, Ida Štimac i Andrea Komšić.

Nakon muškog spusta i ženskog veleslaloma, zbog snažnog vjetra odgođen je i slalom skijašica na zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Prebačen za petak

Slalom skijašica trebao se održati u srijedu, ali je zbog vjetra koji je puhao i 80 km na sat prebačen na petak.

Organizatori su prvo pomaknuli start prve vožnje za 90 minuta, međutim kako se vjetar nije smirivao morali su odgoditi natjecanje.

Već treća skijaška disciplina odgođena zbog loših vremenskih uvjeta

Veleslalom skijašica trebao se održati u ponedjeljak, no zbog vjetra je prebačen na četvrtak, 15. veljače. U četvrtak će biti i spust skijaša koji se prvotno trebao održati u nedjelju, ali je također odgođen zbog vjetra i loših vremenskih uvjeta.

Do sada je po planu održana jedino muška kombinacija u kojoj je slavio Austrijanac Marcel Hirscher ispred srebrnog Francuza Alexisa Pinturaulta i još jednog Francuza Victora Muffat-Jeandeta koji je osvojio broncu.

Na startu ženskog slaloma trebalo se pojaviti 80 skijašica među kojima i tri hrvatske predstavnice Leona Popović, Ida Štimac i Andrea Komšić.

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.