Miočić je u nedjeljno jutro treći put obranio naslov teškaškog prvaka u UFC-u
Nakon što su Stipe Miočić (35) i Daniel Cormier (38) u nedjelju ujutro upisali pobjede u svojim borbama za naslov u kategorijama teškaša i poluteškaša, prvi čovjek UFC-a Dana White došao je na ideju o borbi koju bi ‘svi rado vidjeli’.

Miočić je pobjedom protiv Ngannoua stigao do treće obrane naslova prvaka u kategoriji UFC-ovih teškaša, što je podvig kakav nikom prije nije pošao za rukom, a Cormier u dvije runde slavio protiv Oezdemira i zadržao pojas u svom vlasništvu. Budući da, navodi mmaweekly.com, obojica u ovom trenutku nemaju top-izazivača spremnog na borbu, White nudi rješenje u njihovom međusobnom ogledu.

Ipak, i prije no što je Cormier stigao do nove obrane naslova u poluteškoj kategoriji, sam je priznao da ga pomisao o dizanju u kategoriju više baš i ne oduševljava, podsjeća Fighter.Hr . U njoj je odradio trinaest borbi.
Već dugo ljudi o tome pričaju, ali, čovječe, jeste li vi vidjeli koliki sam ja naspram tih tipova? Pogotovo sada. Mislim, znam da skidam kilograme i nešto sam manji. Ali čista razlika u veličini, kada gledate Francisa Ngannoua i Stipu Miočića, pa to nije normalno. Oduvijek sam govorio da se neću boriti nakon što navršim 40. Pričam o tome još otkad sam imao 31 godinu. To nije ništa novo. Nije stvar u tome da nemam motivacije već sam se tako dogovorio sa svojom obitelji… Ne želim se boriti u teškoj kategoriji. Prošao sam tu fazu i uživam boreći se ovdje gdje se borim.”
Sportski.net

 

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!