Nastupi hrvatskih sportaša na ZOI 2018. u Pjongčangu

Od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić u spustu te trkači Edi Dadić i Krešimir Crnković u skiathlonu.

Izvor: olympic.org

Drugog natjecateljskog dana na XXIII. Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu održat će se natjecanja u 13 sportova od kojih će se odličja dijeliti u biatlonu, skijanju slobodnim načinom, snowboardu i  brzom klizanju, a od hrvatskih sportaša nastupit će alpinci Natko Zrnčić Dim i Filip Zubčić u spustu te trkači Edi Dadić i Krešimir Crnković u skiathlonu.

Nastup skijaša

Natko Zrnčić Dim bit će pri od hrvatskih sportaša koji će nastupiti na Igrama u Pjongčangu i to u spustu koji će se održati na stazi  Jeongsean u Yongpyong resortu s početkom u 3 sata sata po hrvatskom vremenu.

Zrnčić Dim imat će startni broj 34, a Filip Zubčić 49.

Skiathlonci Dadić i Crnković

Nordijci Edi Dadić i Krešimir Crnković nastupit će u disciplini skiathlon koja započinje u 7.15 sati po hrvatskom vremenu. U skiathlonu natjecatelji prvih 15 kilometara trče klasičnim stilom u kojem im skije moraju biti paralelne, a nakon promjena skija, drugih 15 kilometara smiju koristiti slobodni stil koji se sastoji od kliznog koraka.

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.