Snimka zaslona

Uoči borbe s Japancem Tsuyoshijem Kohsakom Cro Cop se ponovno oglasio u live videochatu, u kojem je među puno tema istaknuo i jedan bizaran zahtjev koji je dobio od jednog tamnoputog Francuza uoči treninga.

“Čovjek mi prišao, čini mi se da je neki francuski crnac, i kaže da nekom njegovom prijatelju je želja da meni uruči buket cvijeća. Jeb*ote ja gledam, šta će mi buket cvijeća, ne kužim. Ali on bi to meni htio uručiti dok ja idem po stageu, do ringa. Rekoh ne razumijem, je li to neki dogovor s Rizinom. Kaže mi on, ne, ne, on bi se tamo probio i samo da ja uzmem taj buket. Ja gledam, šta pričaš ti, kakav buket. Kaže on da bi on to meni platio. Kažem mu ja šta si lud, bježi s tim malerima, rekoh mu daj stari progibaj se. Baš neka malerčina. Svašta”, pomalo zbunjeno je kazao Mirko.

Taj dio pogledajte u videu od 5. do 6. minute…

Inače, Mirko je odradio vaganje te je teži od protivnika malo manje od 9 kilograma. Vaga je pokazala da Mirko teži 110,2 kg, a Koshaka 101,7 kg. Da se Japancu ne piše dobro dokaz je i statistika Mirka protiv japanskih boraca.

Mirko je naime upisao 13 pobjeda i samo jedan neodlučen ishod, a Mirko je i u super nizu od 7 uzastopnih pobjeda. Mirkova borba prema rasporedu bi trebala biti deveta i pretpostavlja se da mu borba neće doći na red prije 11 sati sutra ujutro.

Preuzmite aplikaciju Priznajem.Hr za vaš pametni telefon i pratite vijesti u realnom vremenu. Vaš omiljeni portal bez dlake na jeziku uvijek u džepu.

Istina nema cijenu!

 

 

 

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!