Francis Ngannou je istina! Napokon je dobio pravu potvrdu svoje vrijednosti i više nema nikakve sumnje kako je on najveća prijetnja za Stipu Miočića, a moramo priznati kako i sama promocija vjerojatno ima želju ovog Kamerunca vidjeti na vrhu promocije.

Nakon što je do sada većinom rješavao borce u lošim nizovima ili borce čija kvaliteta nije niti blizu svjetskom vrhu, napokon je dobio pravu žrtvu u liku i djelu Alistaira Overeema. I ponovno je svoj posao obavio ekspresno. Overeem je od prve sekunde borbe krenuo agresivno, pokušao je skratiti distancu i srušiti Ngannoua, no to nije bilo lako napraviti ogromnom afričkom teškašu.

Tako je Overeem vrlo brzo shvatio da će ovu borbu morati riješiti stand up borbom, no nije dobio puno prilike za to, odnosno brzo je završio na podu bez svijesti. Bila je to akcija u kojoj je Overeem zapravo napao desnim overhandom, Ngannou je lijepo izbjegao udarac, a onda pravovremeno povukao lijevi kroše u glavu koju je Nizozemac upravo tada podizao. Istog trenutka je sve bilo gotovo, lampice su bile ugašene, Alistair Overeem bio je gotov, a Francis Ngannou de facto već na poziciji idućeg teškaškog izazivača.

Čovjek udara strašno i Stipe Miočić će morati pripremiti malo drugačiju taktiku od svojih dosadašnjih, kada napokon uđe u kavez protiv njega.

Fight Site

 

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!